OBS Beukenlaan
Image default
Gezondheid

Iedereen is welkom bij TP Culemborg

De kern van het team van tandartsenpraktijk Culemborg wordt gevormd door Dennis en Daisy-Joyce. In feite runnen zij samen deze moderne tandartsenpraktijk. Ze hebben klantvriendelijkheid, eerlijke voorlichting en een ontspannen sfeer hoog in het vaandel. Om jou als cliënt goed van dienst te zijn, is er een samenwerkingsverband met aanverwante specialisten. Denk aan kaakchirurgen en experts op het gebied van parodontologie, implantologie en endodontologie.

Om ervoor te zorgen dat jouw gebit snel in topconditie is én blijft, zijn veel behandelingen mogelijk. Van een corrigerende beugel, tot het trekken van een verstandskies. En ook het vullen van een gaatje of het verwijderen van tandsteen. Aanvullend kun je rekenen op handige tips over slim poetsen, aanbevelenswaardige tandenborstels en tandpasta. Wist je trouwens dat gezonde voeding en dito eetgewoonten ook veel invloed hebben op de staat van je gebit? 
Handig, zo’n tandartsapp!

De werkwijze van tandarts Culemborg is erop gericht dat jij je op je gemak voelt en dat je naar huis gaat met een gezonder gebit. Een tandartsafspraak wordt nogal eens vergeten. Gelukkig hebben Dennis en Daisy-Joyse daar iets op gevonden: de TP Culemborg app! Als je wilt kun je ‘m direct op je telefoon installeren. Hierbij enkele redenen waarom dat echt een goed idee is: 

  • je hebt voortaan de afspraak-dag en –tijd 24/7 paraat;
  • aan jou om een afspraak te wijzigen of een nieuwe afspraak te maken;
  • standaard ontvang je twee herinneringen voor de aanstaande tandartsafspraak.

TP Culemborg heeft plek voor nieuwe mensen. Dus als jij een nieuwe tandarts zoekt en je woont in Culemborg of omgeving: welkom! Dat geldt voor alleenstaanden, pasgetrouwde stellen, gezinnen, jongeren en ouderen. Dennis en Daisy-Joyce kunnen je onder meer van dienst zijn met een tandvleesbehandeling, het plaatsen van een kroon en periodieke controles. TP Culemborg zit aan de Costerweg 3. Ben je er nog niet geweest? Je zult je er zeker snel op je gemak voelen. Het is een schone, frisse, ruime en moderne praktijk.

https://www.tpculemborg.nl/