OBS Beukenlaan
Image default
Zakelijk

Conferentieruimte in Amsterdam?

Eén van de belangrijkste begrippen van een conferentie is: gelijkwaardigheid. De meeting wordt georganiseerd om te brainstormen, ideeën uit te wisselen en nieuwe ideeën te bedenken. Hierbij is het belangrijk dat de aanwezigen op een gelijkwaardige manier met elkaar kunnen brainstormen. Er worden hier dingen besproken die normaal niet op de agenda staan, waardoor het niet gebruikelijk is dat deze mensen bij elkaar zitten. Iedereen is aanwezig bij de conferentie met een specifieke reden en kan met zijn/haar kennis een steentje bijdragen. Waar iemand in de organisatie staat is daarom niet van belang.

Een conferentie is niet waardevol als van tevoren iedereen al dezelfde mening heeft. Het is belangrijk om bepaalde onderwerpen van alle kanten te bekijken zodat door middel van een goed en beargumenteerd overleg de juiste overeenstemming kan worden bereikt. Omdat een conferentie meestal eenmalig is, is het erg belangrijk dat de locatie geen storende factor is. Het moet juist bijdragen aan een goede uitkomst. 

Op zoek naar zo’n conferentiezaal in Amsterdam die bijdraagt aan de bijeenkomst? Dit kan soms door het grote aanbod een lastige zoektocht zijn. Er zijn een aantal belangrijke factoren die een zaal laat bijdragen aan uw bijeenkomst. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bereikbaarheid van de locatie, indien het voor de genodigden lastig is om bij de locatie te komen begint de dag al met irritaties. Ook de aanwezigheid van audiovisuele faciliteiten speelt een grote rol bij het soepel laten verlopen van de conferentie.

Een plek waar al deze punten samen komen is bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel. Of u nu met een grote of een kleine groep bijeenkomt, bij Hotel Amsterdam-Amstel kunt u alle kanten op. De 11 zalen zijn uniek, maar beschikken allemaal over luxe audiovisuele faciliteiten om uw bijeenkomst compleet te maken. In de break-out ruimtes kunt u tijdens de pauzes terecht voor een hapje en een drankje.

Voor meer informatie over het huren van conferentiezalen in het Valk hotel Amsterdam kunt u terecht bij het ervaren salesteam van het hotel. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden omtrent zaalindelingen, arrangementen en overige faciliteiten. U kunt het team telefonisch bereiken op het nummer 020 80 01 100 of u stuur een e-mail.

https://www.vandervalkamsterdam.com/