OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Grote kamerplanten in je huis

Wil je iets in je huis wat opvalt? Dan zijn grote kamerplanten een goed idee! Grote kamerplanten zorgen ervoor dat je huis er meteen mooi gedecoreerd uitziet, maar niet alleen je huis, ook je kantoor ziet er gelijk een stuk mooier uit. Hierdoor zie je bijna geen kantoor ruimtes of huizen meer waar geen planten in staan. Een grote kamerplant is niet alleen een eyecatcher in de ruimte, maar het heeft ook andere positieve effecten. Grote kamerplanten zijn vaak luchtzuiverend en zijn ze gemakkelijk te onderhouden. Dit betekent niet dat elke grote kamerplant dezelfde zorg nodig heeft. Lees je dus eerst goed in, want er zijn veel verschillende grote kamerplanten verkrijgbaar. In deze blog gaan we dieper in op een paar grote kamerplanten, als je er meer over wilt weten, lees dan verder!

 

Goudpalm

Er zijn veel verschillende soorten grote kamerplanten, maar de favoriet is toch wel de goudpalm; de areca palm. Deze plant is heel erg flexibel, hij past zich namelijk makkelijk op de omgeving aan, daarnaast is het ook nog eens een prachtige volle plant. Om de plant zo oud mogelijk te laten worden moet je hem op de juiste manier verzorgen. Als je dit goed doet heb je van een areca palm een lange tijd plezier!  

 

Kentiapalm

Een andere palm soort die hoog op ons lijstje staat, is de kentiapalm. Deze grote kamerplant weet alle vuile luchtdeeltjes om te zetten in groene energie dankzij zijn prachtig groene bladeren. De kentiapalm heeft weinig verzorging nodig, dit komt omdat die heel erg sterk is. 

 

Drakenplant 

Dracaena wordt ook wel de drakenplant genoemd. Iedere ruimte is een perfecte ruimte voor deze grote kamerplant. De drakenplant kan namelijk in de zon als in de schaduw staan en heeft weinig water nodig om te overleven.

 

Grote kamerplanten bij je thuis afgeleverd

Een grote kamerplant die veilig bij je thuis word afgeleverd bestel je bij Fleurdirect. Ze hebben een groot aanbod met kamerplanten die weinig verzorging nodig hebben. Heb je een vraag over een van de kamerplanten van deze partij? Neem dan contact met hen op. Zij weten alles van grote kamerplanten en helpen je graag verder.

 

https://www.fleurdirect.nl/