OBS Beukenlaan
Image default
Meubels

Heerlijk shoppen bij Deens!

Of je nu woonaccessoires, wanddecoratie, meubelen, verlichting of keukenaccessoires zoekt, je slaagt zeker op www.deens.nl. Je kunt per categorie het assortiment doorzoeken, maar direct naar je favoriete label gaan kan ook. Zoek dan bijvoorbeeld op HK living kasten. Of op een Urban Cotton wandkleed. Wil je één bepaalde ruimte in huis opknappen zoek dan gericht door op een van de volgende ruimtes te klikken: woonkamer, keuken, badkamer, tuin, hal, werkplek. Ben jij sinds corona meer thuis, ook om te werken? We geven een paar tips om dat plekje zo comfortabel mogelijk te maken. We beginnen met de verlichting. Een goede lamp zorgt ervoor dat je je beter kunt concentreren en dat je effectiever bent. Met goed bedoelen we in dit geval: genoeg en aangenaam licht, een dimfunctie zodat je op alle momenten van de dag aan de slag kunt en ook een mooi ontwerp. Het oog wil ten slotte ook wat. Van essentieel belang zijn de tafel / het bureau waaraan en de stoel waarop je zit. Je moet rechtop kunnen zitten, met je armen leunend op het blad. Er moet genoeg ruimte zijn voor de computer of laptop en andere zaken die je bij de hand wilt hebben.

Na dat vele werk is het belangrijk om te ontspannen. Heb jij een tuin? We tippen een paar mooie meubels. Een super comfortabele schommelstoel in groen van het label HOUE. De ontwerpers noemen het Click. De belangrijkste eigenschappen op een rij.

-lengte: 123 cm, breedte 64 cm, hoogte 72 cm;

-kleur: pijnboom-groen;

-materiaal: metaal met duurzame poedercoating, kunststof en bamboe.

Je houdt de stoel met een natte doek schoon. Af en toe een oliebehandeling is aan te raden. Voor extra sfeer zorgt de parasolbedekker van Madam Stolz. Bedek je saaie parasol ermee en je waant je in een tropisch oord. De bedekker bestaat uit echte palmbladeren die samengebonden zijn met palmtouw. De diameter is 180 cm. Als je ’s avonds in de tuin aan het relaxen bent is een tuinlamp niet overbodig. Wat denk je van een House Doctor lichtsnoeren. Ze zijn er in wit en in zwart.

https://www.deens.nl