OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Een onconventionele manier om nieuwe Foreign talen te leren

Ontgrendel uw natuurlijke leervermogen door diepe ontspanning

Vreemde talen zijn de brug naar een ander menselijk bestaan. Bij het leren van een vreemde taal gaat het niet alleen om het leren van de talen, maar het opent ook onze ogen voor andere culturen en hun mensen. Helaas vereist het leren van een nieuwe taal niet een korte tijd. Het kan ongeveer 4-6 maanden duren, uitgaande van 5 leeruren per dag. Vooral het beheersen van de taal kan jaren duren. Het vinden van een effectieve manier om vreemde talen in korte tijd onder de knie te krijgen, is als het vinden van een gouden sleutel om vele deuren te openen.

Methode voor diepe ontspanning en hypnose

De leermethode diepe ontspanning en hypnose stelt een persoon in staat om in zijn diepe geest te komen, zich te concentreren en elk negatief gevoel, zoals een verlegen gevoel bij het maken van fouten, te elimineren. Het vergroot dus het vertrouwen. Deze methode toont een effectief resultaat in het verbeteren van de uitspraakprestaties in plaats van degene die de conventionele methode gebruiken.

Heart of Language is een talencentrum in Den Haag, Nederland, dat een diepe ontspannings- and hypnosemethode biedt. Heart of Language biedt 10 Europese talen, 4 niet-Europese talen en andere talen en dialecten. Hier kunt u terecht voor:

De les bij Heart of Language is op maat gemaakt voor jouw behoeften. De cursus kan ook worden gegeven in een kleine groep van twee studenten om het leerproces te verbeteren.

Maak een afspraak voor een gratis consult

Bij Heart of Language is er een gratis consult, gratis proefperiode en een korting tot 25% op de volledige cursus. Nu is het effectief leren van een vreemde taal niet langer een obstakel. Ontgrendel uw natuurlijke taaltalenten door de juiste methode op de juiste plek te gebruiken.