OBS Beukenlaan
Image default
Eten en drinken

Heerlijk uit eten bij dit restaurant in Bergen op Zoom

Woont u in de omgeving van Bergen op Zoom en wilt u lekker uit eten in een Grieks restaurant met een sfeervolle ambiance? Bij Grieks restaurant Athene in Bergen op Zoom hebben ze verschillende tapasgerechten waar u onbeperkt uit kunt kiezen. De gerechten van de tapaskaart kunt u van maandag tot en met donderdag bestellen. In het weekend kunt u daarentegen weer kiezen uit verschillende à la carte gerechten van hun menukaart. U kunt dus zelf kiezen waar u meer trek in heeft.

Een Grieks restaurant met verse gerechten een sfeervolle ambiance

Bij dit Griekse restaurant in Bergen op Zoom maken ze gebruik van verse producten die ze uit Griekenland importeren. Hierdoor proeft u altijd de echte Griekse smaken in de gerechten die u bestelt. Zo kunt u genieten van authentieke Griekse gerechten. Het restaurant bevindt zich in het centrum van Bergen op Zoom en bestaat al sinds 1987. Ze zijn iedere dag van de week geopend, hierdoor kunt u altijd bij hen terecht wanneer u zin heeft in Griekse lekkernijen. De medewerkers van dit restaurant zorgen er met hun passie voor dat u altijd geniet en lijkt het alsof u echt in Griekenland zit.

Reserveer een tafel en ga zelf genieten

Heeft u zin in Grieks en wilt u lekker uit eten in een goed restaurant in Bergen op Zoom? Of heeft u nog nooit Griekse gerechten op en wilt u het graag een keer proberen om te zien of het iets voor u is? Bij Grieks restaurant Athene in Bergen op Zoom kunt u eenvoudig een tafel reserveren op een door u gewenste dag. Zij hebben al meer dan dertig jaar ervaring en laten u graag kennis maken met de echte Griekse gastvrijheid en natuurlijk heerlijke gerechten. Op de website van dit restaurant kunt u ook eenvoudig en snel hun menukaart bekijken om te zien of er iets bij zit wat u lekker lijkt.