OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Het fenomeen dat Magic Truffels heet

U heeft er vast al eens van gehoord. Magische Truffels. Er gaan vele verbazingwekkende verhalen in de rondte over deze smartdrug. Zowel negatieve als positieve verhalen. In deze blog geven bieden wij u meer inzicht betreffende dit fenomeen. Wat is het precies? Hoe werkt micro dosing? En wat zijn de voordelen van micro dosing op Magic Truffels. Het antwoord op deze vragen leest u hieronder.

Wat is het precies?

Magic truffels zijn een legaal alternatief voor de magische paddenstoel, ook wel paddo’s genoemd in de volksmond. Echter groeien deze truffels onder de grond. Het is een soort schimmel die tjokvol psilocybine zit. Een stof die de gebruiker een nieuwe blik op de werkelijkheid geeft. Psilocybine komt voor in ruim 200 soorten paddenstoelen Deze Magic Truffels zijn te verkrijgen in allerlei soorten, sterktes en hoeveelheden. Bij een te hoge dosis psilocybine zult u in een trip terechtkomen wat een gevoel van verwardheid of angst optreden. Het wordt daarom aangeraden de stof in kleine hoeveelheid te nemen, ook wel micro dosing genoemd.

Het micro doseren van Magic Truffels

Micro dosing houdt in dat u ongeveer 1/20e tot 1/10e deel van een normale dosis Magic Truffels inneemt. Omdat de hoeveelheid psilocybine zo klein is, zult u niet in een trip belanden. Het idee is om de fijnzinnige effecten te beleven die u een therapeutisch effect bieden en een positieve invloed hebben op uw dagelijks leven. Micro dosing kent vele voordelen voor uw gezondheid. Deze leest u in de onderstaande tekst.

De voordelen van Micro dosing op Magic Truffels

Sinds een aantal jaar is Amerikaanse technologiesector, Silicon Valley, in de ban van micro dosing. Het schijnt namelijk de creativiteit binnen deze sector een grote boost te geven. Ook kent micro dosing nog vele andere voordelen, zoals:

– Verbeterde stemming en meer levensvreugde

– Minder last van stemmingswisselingen

– Meer energie en betere fysieke prestaties

– Minder angst en stress

– Minder depressieve klachten

– Een verhoogd concentratievermogen

– Meer lef en doorzettingsvermogen

Wilt u de effecten van Magic Truffels zelf eens ondervinden? Bezoek dan de website van Dutch Micro Dosing en bekijk het diverse aanbod.

 

https://dutchmicrodosing.com/