OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Inspiratie ideeën om meer hout in jouw interieur te verwerken

Hout een is een natuurlijk materiaal die warmte in een ruimte kan brengen. Hout is ook tijdloos en als jaren razend populair. Het komt in allerlei verschillende groottes, vormen en kleuren voor in interieur designs. Je kunt er veel verschillende kanten meer op en je kunt er ook zeker creatief mee worden. Hout is makkelijk te bewerken en aan te passen naar je eigen wensen. Er zijn veel manieren om meer hout in jouw interieur te brengen, van kleine ideeën tot grote projecten. Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Lees dan snel verder. 

  • Meubels

De eerste manier die we met je willen delen, is om hout in je meubels terug te laten komen. Dit kan met kleine details zoals in poten van een bank of poef. Je kunt ook kiezen voor een groter gebaar zoals een bijzettafel, stoel, bankje of eettafel. Je kunt kiezen voor een donkere finish als je warmte en sfeer wilt verhogen. Wil je juist een natuurlijke en lichte uitstraling in je huis, dan kan je beter kiezen voor een lichtere variant. 

 

  • Vloeren en wanden

Misschien voor de hand liggend, maar een houten vloer is nog lang niet uit het stijlbeeld. Daarbij gaan houten vloeren ook ontzettend lang mee als je ze goed onderhoud. Een minder voor de hand liggend idee is om een wand op te vullen met houtenplanken. Toch zien we dit steeds vaker voor komen en het ziet er ontzettend chic uit. We raden wel aan een van de twee te kiezen, of de muur, of de vloer. More is not always better. 

 

  • Decoratie 

Als je een kleiner budget hebt kun je ook kiezen voor decoratie van hout. Dit is ook een ideale uitkomst als je nogal wisselvallig bent als het gaat om je inrichting. Zo kun je eenvoudig weer wisselen als je andere inspiratie hebt. Je kunt denken aan wanddecoratie met hout of houten beelden. Ook lampen van hout of lijsten zijn een optie. Houtenonderzetters je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. 

 

  • Raamdecoratie 

Als je opzoek bent naar houten raamdecoratie zijn houten jaloezieën misschien wel iets voor jou. Ze zijn in veel verschillende varianten verkrijgbaar en gaan jaren mee. Met houten jaloezieën verwerk je eenvoudig een houten detail in jouw woning. Iets voor jou? Kijk dan op Raamdecoratie.com

Bedankt voor het lezen van deze blog en we hopen dat we je geïnspireerd te hebben. 

https://www.raamdecoratie.com/