OBS Beukenlaan
Image default
Dienstverlening

Investeer in de toekomst én in je portemonnee: laat je tablet en telefoon opknappen door PDArepair

In deze tijden van duurzaamheid, milieubesparende maatregelen en economische krimp is het raadzaam je kapotte telefoon te laten repareren in plaats van direct een nieuwe aan te schaffen. Een firma waar je terecht kunt, is PDArepair. Dit familiebedrijf heeft inmiddels jarenlange ervaring met herstelwerkzaamheden. Dus: scherm repareren Breda? Ga naar PDArepair! Aanvankelijk repareerde PDArepair met name personal digital assistants, maar toen was daar de mobiele telefoon. Motorola kwam in opkomst gevolgd door IBM, Nokia, Sharp, BlackBerry en HTC. Lange tijd leek het erop dat Nokia de strijd zou winnen, maar niets was minder waar. Toen Apple in de zomer van 2007 de iPhone lanceerde, brak er een nieuw tijdperk aan. Een periode waarin het touchscreen zijn intrede deed, ieder jaar nieuwe modellen uitkwamen en de opties van de telefoon zich alsmaar uitbreiden. In Samsung, Huawei, OnePlus en Sony heeft Apple geduchte concurrenten gevonden. Een merk in opkomst is Oppo, een Chinese elektronicafabrikant die qua smartphones inmiddels op plek 5 staat.

Laat je scherm van je smartphone repareren bij PDArepair

PDArepair geldt als expert op het gebied van Samsung scherm reparatie Breda, maar ook met je Microsoft apparaten kun je aankloppen bij PDArepair. Met de volgende zeven zijn de techneuten bekend:

  • Microsoft Surface ST;
  • Microsoft Surface 1 Pro;
  • Microsoft Surface 2;
  • Microsoft Surface 2 Pro;
  • Microsoft Surface 3;
  • Microsoft Surface 3 Pro;
  • Microsoft Surface 4 Pro.

Deze tablets zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit. Doordat we ze tegenwoordig zo veel gebruiken, zijn krasjes en kapotte knopjes geen uitzonderingen. Op de PDArepair-site staat vermeld hoeveel de verschillende herstelwerkzaamheden kosten. Neem het vervangen van een gebroken scherm. Heb je een Surface 3 Pro dan betaal je € 429,00. Surface ST-bezitters moeten rekenen op € 209,00. Voor de andere modellen liggen de bedragen tussen de twee genoemde in. Microsoft, opgericht in Albuquerque in 1975 door Bill Gates en Paul Allen, is uitgegroeid tot beursgenoteerde international. De jaarlijkse omzet loopt in de honderden miljarden dollars. Verschillende overnames hebben Microsoft geen windeieren gelegd. De laatste is die van ZeniMax Media Inc, een koploper op het gebied van computerspellen. Het bedrag dat betaald werd: 7,5 miljard dollar.

https://pdarepair.nl/