OBS Beukenlaan
Image default
Eten en drinken

Join jij ook de Havana Club?

Havana Club, ook wel ‘’ el Ron de Cuba ‘’ genoemd wordt geproduceerd in Santa Cruz del Norte en is eigendom van de Cubaanse overheid. Het is dan ook niet vreemd dat dit de meest verkochte rum op het eiland is. Echter ondanks zijn turbulente historie, proef je echt het authentieke Cuba. Ontdek de passie, energie en spontaniteit die alleen op Cuba te vinden is nu in je glas rum. 

Drink rum alsof je echt op Cuba bent

Iedereen drinkt zijn rum anders, maar wist je dat je op Cuba bepaalde tradities hebt? Zo wordt er bij het openen van een fles rum eerst een beetje rum op de grond gegoten. Dit doen ze voor de santos y los angeles (de heilige engelen). Iets anders waar je de cubanen echt aan kunt herkennen is dat ze het liefst hun rum puur en zonder ijs drinken. Ook nog een leuk weetje is dat de bekende Mojito gemaakt wordt met fijne witte suiker in plaats van rietsuiker. 

Bestel nu je eigen Havana Club op drankdozijn.nl

Wil jij het authentieke Cuba proeven? Ook voor de mensen die niet naar Cuba kunnen is dit zeker mogelijk door eens een keer Havana Club te proberen. Bekijk het brede assortiment van dit merk op de website en bestel voordelig jouw voordelige ‘trip’ naar Cuba door een fles rum te kopen.