OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

De voor- en nadelen van een cryolipolyse behandeling

De voor- en nadelen van een cryolipolyse behandeling

Met behulp van cryolipolyse behandelingen kun je lichaamsvet verliezen. Bij deze behandeling worden er elementen op het lichaam gelegd die de vetcellen bevriezen. Deze behandeling wordt steeds populairder en daardoor de vraag ook groter. Heb je een schoonheidssalon en wil je weten of een cryolipolyse apparaat iets is voor bij jou in de salon? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Hoe werkt het?

Om een cryolipolyse behandeling uit te kunnen voeren heb je een apparaat nodig. Hiervoor is een groot budget nodig, maar vanaf twee behandelingen in de week is het rendabel. Om deze behandeling uit te mogen voeren heb je een certificaat nodig. Deze kun je behalen bij de aanbieder van deze apparaten.  

 

De voordelen van cryolipolyse 

Het voordeel aan een cryolipolyse behandeling is dat je specifieke zones aan kunt pakken. Heeft de cliënt vet op de buik waar hij of zij van af wil? Dan kun je deze behandeling alleen op de benen uitvoeren. Dit is ideaal voor mensen die plaatselijk veel vet opslaan en daarvan af willen. 

 

De nadelen van cryolipolyse

Er zitten niet alleen voordelen aan deze behandeling, maar ook nadelen. Een nadeel is dat de behandeling nog niet zo lang bestaat en de risico’s op lange termijn nog niet bekend zijn. Een ander nadeel is dat er pas een paar maanden na de behandeling resultaat zichtbaar is. Daarbij kan de huid geïrriteerd raken na de behandeling. 

 

Laat je adviseren over de mogelijkheden

Voor mensen die plaatselijk veel vet opslaan en daarvan af willen kan cryolipolyse een goede uitkomst zijn. Wil je meer informatie over cryolipolyse of wil je een cryolipolyse apparaat kopen ? Neem dan een kijkje op de website van Laservision en ontdek wat er mogelijk is. Heb je vragen over dit apparaat of wil je meer informatie? Neem dan contact op en laat je adviseren. 

 

https://www.laservision.nl