OBS Beukenlaan
Image default
Eten en drinken

Ontdek de walnoot

Bij horecanoten.nl werken we in onze online noten groothandel met de lekkerste en meest verse noten. In onze noten groothandel lichten we met regelmaat de smaakvolle voordelen toe van een van onze topproducten.  Deze week lichten we de walnoot eens toe uit ons assortiment. Vanuit ervaring weten we hoe waardevol een voordeelverpakking walnoten in je keukenkast, horecazaak of in je kaas- en notenwinkel gaat zijn. Wie is er nou niet dol op de walnoot?

Een gezonde levensstijl door walnoten

De walnoot is een super gezonde noot. In de walnoot zitten de volgende voedingsstoffen: ⦁ Vitamine B1, vitamine B6, vitamine B11, antioxidanten en vitamine E. De volgende mineralen zitten in de walnoot ⦁ Fosfor, ijzer, kalium, koper, magnesium en zink Wauw wat een rijke noot! En is het je opgevallen dat de walnoot de vorm van onze hersenen heeft? Nu blijkt dat deze voedingsstoffen ook nog eens direct bijdragen aan gezonde hersenen!

Een van de andere voordelen die walnotenhebben is dat de walnoot melatonine bevat. Melatonine zorgt voor de regulatie wanneer je de nacht in gaat. Nachtrust wordt hierdoor geactiveerd. Best een goed idee dus om de walnoot toe te voegen aan je voeding en zo meteen je nachtrust te verbeteren. Naast de walnoot hebben we bij horecanoten.nl ook de geweldige pijnboompitten en pompoenpitten. Neem dus gerust een een kijkje in het assortiment via www.horecanoten.nl en voeg de lekkerste noten, pitten en zaden toe aan jouw gezonde levensstijl.

Voordelig noten kopen bij noten groothandel horeanoten.nl

Diverse restaurants, bars, en hotels nemen de lekkere versnaperingen af. Door de persoonlijke aanpak is de bestelling snel en efficiënt verzorgd en dat allemaal voor de beste prijs. Met het lekkere weer in aantocht is er veel vraag naar diverse noten, zaden en pitten uit het brede assortiment van horecanoten.nl. Ontdek ook eens de lekkerste geroosterde pompoenpitten. Ook depijnboompittenbehoren tot een zeer veel verkocht product en mag eigenlijk niet ontbreken in geen enkele keuken.

https://www.horecanoten.nl/