OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Kamerplanten laten bezorgen

Kamerplanten laten bezorgen als cadeau voor een housewarming, verjaardag of zomaar als verrassing is simpel en snel, maar wel heel persoonlijk. Anders dan bloemen die maximaal twee weken mooi zijn, gaan kamerplanten langer mee bij een goede verzorging. Kamerplanten laten bezorgen bij een vriend, vriendin, oma, moeder, klasgenoot, collega, nichtje of tante? Voor iedereen is online wel een geschikte kamerplant te vinden. De planten die het meeste besteld worden zijn hortensia’s, klimplanten en orchideeën. Meer weten over kamerplanten laten bezorgen? Lees dan snel verder.

Verzorg kamerplanten goed

Kamerplanten zijn lastig te verzorgen. Zie je dat de plant gaat hangen, kun je het vaak wel redden met een scheut water, maar soms ben je dan ook al te laat. Verschillende planten hebben verschillende gebruiksaanwijzingen: veel licht, weinig licht, veel water, haast geen water… Een goede verzorging is nodig om een kamerplant te voorzien van een lange levensduur. Meestal staan er verzorgingstips op een kaartje die te vinden is bij de aanschaf van kamerplanten. Als deze tips nageleefd worden, is de kans groter op een langere levensduur en een gezonde plant zorgt optimaal voor meer zuurstof en een frissere lucht in de ruimte.

De bezorging van kamerplanten

Snel en eenvoudig kamerplanten bestellen en laten bezorgen? Bij de Regiobloemist ben je in drie stappen klaar: uitzoeken, gegevens invullen van ontvanger en betalen. Regiobloemist heeft een groot assortiment kamerplanten: van klein tot groot, met of zonder bloem. Heb je de juiste kamerplant uitgezocht? Dan zorgt Regiobloemist dat de planten vanuit een tuincentrum of bloemist bij de ontvanger in de regio verstuurd kunnen worden naar de ontvanger. Het bezorgen gaat met optimale omstandigheden voor bloemen en planten. Zo gaat het bezorgen snel en zo eenvoudig mogelijk.

Bestel je kamerplant bij Regiobloemist

Via Regiobloemist is het kopen van een kamerplant zo gefixt. Regiobloemist heeft een groot assortiment kamerplanten! Bestel je voor 14.00 uur? Dan is de kans groot dat de opgegeven ontvanger de bestelde kamerplant dezelfde dag nog in huis heeft. Wist je dat Regionsflorist ook bloemen in Duitsland levert? Kijk voor meer informatie over Regiobloemist op hun website.

https://www.regiobloemist.nl/