OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Kansen, Carrière, Constant Plezier

Ben jij op zoek naar een serieuze baan? Wil je liever een werkgever die zichzelf niet al te serieus neemt? Ben je toe aan een interessant, afwisselend en uitdagend traineeship waarin persoonlijke coaching centraal staat? Solliciteer dan nu voor een van onze traineeships.

Klaar, set & go! In twee jaar tijd ontwikkel je je van Talent tot volwaardig Pro. Elk programma biedt je een Career Coach, eindeloze trainingsmogelijkheden op onze Academy en een gevarieerd aanbod aan relevante werkervaring binnen de financiële dienstverlening. Neem nou de traineeship tot CDD-analist.

Wat ga je doen als CDD-analist? Je bent de detective van de financiële wereld. Je ontdekt onregelmatigheden, trekt conclusies en formuleert aanbevelingen. Heel relevant, want onze afdeling Compliance & CDD richt zich op het tegengaan van financiële criminaliteit en het waarborgen van de integriteit van mensen en processen binnen een organisatie. “Ik was op zoek naar een baan waarin ik constant bezig zou zijn met nieuwe situaties”, vertelt Rick Houdtjen, die twee jaar geleden bij ons in dienst kwam als Customer Due Diligence (CDD) analist.

Bij het traineeship Compliance / CDD ontdek je wat compliance inhoudt. Als je affiniteit hebt met regelgeving en controle, is dit het ideale startpunt om een solide basis te leggen als CDD-analist of beleidsmedewerker. Een onderzoek kan betrekking hebben op een daadwerkelijke klant, maar ook op een potentiële klant, tegenpartijen of leveranciers. Naast CDD analist bij Talent&Pro word je ook opgeleid om de compliance van verschillende banken en instellingen te monitoren op het gebied van anti-witwassen (AML) en Know Your Customer (KYC).

Dus ben jij klaar om zieke vaardigheden te ontwikkelen, meesterlijke bewegingen maken, terwijl wij je coachen op je weg naar succes, en toch tijd hebben voor Happy Hours? Het is een Crazy Career die we je bieden!

 

https://www.talent-pro.com/traineeships/