OBS Beukenlaan
Image default
Gezondheid

Kom Werken bij Drie gast huizen groep

Tijd voor een Carriereswitch?

Ik heb mijn hele leven in de zorg willen werken. Enkele jaren geleden ben ik na een behoorlijk lange carrière in de IT eindelijk overgestapt naar een functie in de zorg. Voor mij was het letterlijk alsof er een hele nieuwe wereld open ging. Ik ging werken bij Drie Gasthuizen Groep. Het bleek een organisatie waar ik mij direct welkom en op mijn plek voelde.

 

Positieve ervaring

De tijd dat ik nu in de zorg werk ga ik met veel plezier naar mijn werk. Ook wanneer ik thuiskom voel ik mij erg tevreden en voldaan. Vaak denk ik dan: ja, ik heb echt iets kunnen betekenen vandaag voor de mensen die dit hard nodig hebben.
Natuurlijk is het niet overal in de zorg hetzelfde, er zijn plekken waar gesproken wordt over weinig tijd en hierdoor een te kort aan aandacht voor clienten. Ik heb zelf echter ervaren dat je ondanks alle noodzakelijke verplichtingen, die je overigens in ieder beroep wel tegen zal komen, met het werken bij drie gasthuizen groep een prachtige baan kan hebben.

 

Juist nu belangrijk

Door de huidige situatie met betrekking tot corona en alle consequenties die het virus heeft op de zorg en de clienten die hier gebruik van maken, is mijn besef van de noodzaak van goede en betrouwbare zorg alleen maar toegenomen. Het werken bij Drie Gasthuizen Groep heeft zeker bijgedragen aan mijn beeld over het belang van goede zorg. Zorgprofessionals worden naar mijn mening nu ook echt niet voor niets in de schijnwerpers gezet en krijgen de waardering die zij al lange tijd echt verdienen.

Ik wil graag afsluiten met een enthousiaste oproep voor mensen die net als ik graag iets positiefs willen bijdragen aan de zorg: Kom werken bij drie gast huizen groep!