OBS Beukenlaan
Image default
Eten en drinken

LeJean spareribs

LeJean spareribs, die moet je gewoon geproefd hebben. Als je opzoek bent naar een heerlijk stukje mals vlees om je barbecue of etentje af te maken dan zijn de spareribs van de webshop van het vleesatelier een echte aanrader. Bezoek snel de webshop van het vleesatelier om het ruime assortiment te ontdekken en plaats een van de spareribs in je mandje. Voor je het weet staat de bezorger voor je huis met het heerlijke vlees. Het vinden van hoogwaardig en uniek vlees hoeft niet moeilijk te zijn want bij het bestellen bij het vleesatelier zit je altijd goed. Jouw gasten zullen geheid jouw kookkunsten bewonderen na het proeven van de smaaksensatie.

De lekkerste spareribs vind je bij het vleesatelier

Voor alle vleesliefhebbers is het natuurlijk belangrijk dat een goed stukje vlees uniek en eerlijk is. De inkopers van de webshop van het vleesatelier gaan persoonlijk langs de boerderijen waar het vlees vandaan komt. Zo kunnen zij checken of de dieren een goed leven hebben gehad. De inkopers van het vleesatelier reizen dan naar landen zoals de Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland. Daarom kun je in het ruime assortiment van het vleesatelier ook producten vinden zoals exotisch vlees. Denk hierbij aan kangoeroe of struisvogel. Maar ook de heerlijke spareribs kun je vinden tussen de categorieën. De passie die het vleesatelier heeft voor goed vlees proef je ook echt! Zet je maar schrap voor een ware smaaksensatie.

De soorten spareribs van het vleesatelier

Bij LeJean krijg jij de luxe om te kiezen uit verschillende soorten spareribs. De echte vleesliefhebber proeft namelijk het verschil. In de webshop vind je de normale spareribs in verschillende maten maar ook de Iberico sparerib. Die is echt heerlijk mals en heeft een nootachtige smaak. De St. Louis Style Spare Ribs die helemaal uit Amerika komt is ook echt een unieke sparerib in zijn smaak. Een echte aanrader dus. Wil jij het liefst zoveel mogelijk vlees aan de sparerib hebben? Ga dan voor de dikbevleesde sparerib. Alle spareribfans zullen hier dol op zijn.

Hoe bestel je jouw sparerib bij het vleesatelier?

Er zijn twee mogelijkheden om te komen aan deze unieke spareribs. Je kunt de winkel bezoeken op Veenpoldersweg 22 in Leidschendam die sinds 2020 zijn deuren heeft geopend. Maar je kunt natuurlijk ook lekker de spareribs bestellen via de webshop. Dan wordt jouw bestelling gewoon bij jou thuis afgeleverd.