OBS Beukenlaan
Image default
Eten en drinken

Ontdek diverse smaken van over de hele wereld in een restaurant in Nuland

Wilt u met het hele gezin nog eens uit eten, maar raakt u er niet over eens waar u naartoe gaat? Denk dan eens na over een bezoek aan restaurant Xie Xie in Nuland. Hier vindt u een uitgebreid buffet met smaken van over de hele wereld. Wat dacht u van Japanse sushi? Of heeft u zin in een lekkere kipfilet? Dat is allemaal mogelijk in dit all you can eat restaurant. U betaalt hierbij een vast bedrag per persoon voor een arrangement. Dit is inclusief drank. U reserveert eenvoudig online uw plaatsje in het restaurant. Laat het u smaken!

Maak uw feest compleet met een verzorgde catering van een chinees restaurant nabij Rosmalen

Heeft u binnenkort een verjaardagsfeest en wilt u uw gasten verrassen met lekkere gerechten? Ontdek dan de afhaal en catering service van restaurant Xie Xie uit Nuland. Zo hebben uw gasten de keuze uit diverse gerechten van over de hele wereld. In deze menu’s zitten een paar standaardgerechten die iedereen wel lust, zoals mini loempia’s en kroepoek. Daarnaast heeft u bij deze chinees uit de omgeving van Rosmalen ook de keuze uit diverse bijgerechten, zoals bami en witte rijst. Wilt u graag genieten van diverse gerechten voor uw feest? Reserveer dan snel uw cateringservice bij dit restaurant in Nuland. Zo bent u verzekerd van een knallend feest!

Wilt u vanavond niet koken? Kies dan voor de afhaalservice van een restaurant in Nuland

Heeft u juist een lange dag op het werk achter de rug of heeft u gewoon eens zin in een luie zondag? Dan hoeft u vanavond niet achter de kookpannen te kruipen. U bestelt eenvoudig telefonisch de lekkerste gerechten bij een chinees restaurant in de omgeving van Rosmalen. Het enige dat u nog hoeft te doen is naar het restaurant in Nuland gaan om uw bestelling af te halen. Nadien geniet u in alle rust van een uitgebreide maaltijd bij u thuis. Bent u benieuwd naar de diverse gerechten? Bekijk dan snel de afhaalkaart van restaurant Xie Xie op de website.