OBS Beukenlaan
Image default
Gezondheid

Overstappen zorgverzekering 2019

Door veranderingen in de zorg kunnen er jaarlijks wijzigingen plaatsvinden in de basisverzekering. Misschien was je gewend om bepaalde behandelingen vergoed te krijgen en geldt dit in het nieuwe jaar niet meer. In dat geval kun je ervoor kiezen om een aanvullende verzekering af te sluiten, maar je kunt ook een zorgverzekering afsluiten bij een andere verzekeraar. Het kan zomaar dat een andere verzekeraar beter aansluit op jouw zorgbehoeften en wensen. In de meeste gevallen kun je alleen wisselen van zorgverzekering aan het einde van het jaar, maar er is een aantal uitzonderingen. Meer informatie over overstappen van zorgverzekering in 2019 vind je op de website van ZorgDirect.

Blij in beweging met ZorgDirect

Bij ZorgDirect vinden we het belangrijk om in beweging te blijven. Dit doen we bijvoorbeeld door steeds te vernieuwen en met de tijd mee te gaan. Daarbij willen we ook graag dat jij in beweging blijft en we doen dan ook alles om je hierbij te helpen. Om gezond te blijven en lekker in je vel te zitten is het goed om je te blijven ontwikkelen. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal en op je werk. Daarom delen we op onze Facebookpagina graag interessante informatie over verschillende onderwerpen die hierover gaan.

ZorgDirect basisverzekering

Tot je 18de jaar ben je via je ouders verzekerd en krijg je op die manier vergoeding van zorg. Wanneer je 18 wordt, ben je verplicht om zelf een zorgverzekering af te sluiten. Met een basisverzekering van ZorgDirect profiteer je van een aantal voordelen. Zo kun je altijd goede zorg krijgen in de buurt en bieden we de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Wil je meer informatie over het afsluiten van een zorgverzekering in 2019? Neem dan gerust contact met ons op!

https://www.zorgdirect.nl/