OBS Beukenlaan
Image default
Zorg

Zorgverzekeraar Salland

Heeft u een zorgverzekering afgesloten die volledig aansluit op uw zorgbehoeften, of bent u voor 2019 op zoek naar een verzekering die beter bij u past? Dan is een zorgverzekering van Salland misschien wel een goede keuze. Salland biedt een zorgverzekering tegen een scherpe premie, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de zorg. Ons doel is om de beste zorg te kunnen bieden in de regio, zo dicht mogelijk bij huis. Daarbij vinden wij het bieden van goede service zeer belangrijk en helpen wij u graag bij het vinden van de juiste zorgverlener. Het declareren van uw zorgkosten maken wij zo eenvoudig mogelijk en u hoeft nooit lang te wachten op de uitbetaling hiervan.

Premie zorgverzekering 2019

De premie die u betaalt voor uw zorgverzekering is afhankelijk van een aantal factoren, zoals veranderingen in de zorg. Elk jaar opnieuw worden deze vastgesteld en dit kan invloed hebben op bijvoorbeeld de kosten die u betaalt voor de eigen bijdrage of vergoedingen. De premie zorgverzekering 2019 proberen wij zo scherp mogelijk neer te zetten en de kwaliteit van de zorg hoog te houden. Bent u momenteel verzekerd bij een andere zorgverzekeraar en wilt u overstappen naar Salland? Dan helpen wij u graag met de afhandeling hiervan bij uw oude zorgverzekeraar, zodat u zelf niets extra’s hoeft te doen.

Tandartsverzekering

Bij zorgverzekeraar Salland kunt u naast uw basisverzekering verschillende aanvullende verzekeringen afsluiten. Als de basisverzekering niet voldoende is voor u, dan kunt u bij ons kiezen uit vijf aanvullende verzekeringen om uw pakket uit te breiden. Omdat tandartskosten niet vergoed worden vanuit het basispakket, biedt Salland ook drie losse tandartsverzekeringen. Uw kinderen zijn wel verzekerd voor de tandarts vanuit de basisverzekering. Voor hen hoeft dus nog geen aparte tandartsverzekering afgesloten te worden, tenzij uw zoon of dochter een beugel nodig heeft en u de kosten niet wilt of kunt dragen. Meer informatie over onze tandartsverzekering 2019 kunt u vinden op de website van Salland. Natuurlijk kunt u ook altijd uw vragen telefonisch stellen.

https://www.salland.nl/