OBS Beukenlaan
Image default
Zorg

Een wasbare onderlegger waarmee u vlekken in bed voorkomt

Als u last heeft van incontinentie, kan dit voor vervelende problemen zorgen. Als u bijvoorbeeld ’s nachts urine verliest, kunnen er vlekken in uw beddengoed komen en u moet dan telkens uw bed verschonen. Vooral voor ouderen is dit een taak die vaak niet meer zelfstandig uitgevoerd kan worden. Gelukkig biedt Van Manen Hygiëneproducten een wasbare onderlegger voor op bed aan. Hiermee voorkomt u dat er vlekken in uw bed komen én hoeft u niet steeds uw bed te verschonen. Voor het verwijderen van urinevlekken bieden ze de Uri-Go aan. Dit is een handige spray waarmee u in een oogwenk vlekken verwijdert.

Incontinentiemateriaal en meer

Deze expert biedt dus onder meer handig incontinentiemateriaal aan, zoals een wasbare onderlegger voor op bed en de Uri-Go. Met de spray verwijdert u gemakkelijk vlekken. Hiervoor hoeft u enkel het product op de vlek te sprayen en deze zal vanzelf oplossen. Dit product is biologisch afbreekbaar en bevat geen schadelijke stoffen, dus u hoeft het oppervlak niet meer uit te spoelen. Naast incontinentiemateriaal beiden zij ook producten aan voor diverse sectoren, zoals de horecabranche, tattooshops en medische praktijken. Denk hierbij aan handschoenen, citroendoekjes en schoenhoesjes. In welke sector u ook werkt en of u de producten als particulier of als zakelijke klant wilt gebruiken; het kan allemaal bij deze expert!

Neem contact met deze expert op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de wasbare onderlegger voor op bed, de Uri-Go of andere hygiëneproducten? Neem dan snel een kijkje bij het aanbod van deze expert en ontdek alles wat ze aanbieden. Voor vragen en advies neemt u gerust contact met hen op. Ze adviseren u graag over hun aanbod, zodat u producten bestelt die bij uw situatie passen. Wilt u ook de voordelen ervaren van hun handige producten? Neem dan snel contact met deze expert op!