OBS Beukenlaan
Image default
Zorg

Wasbaar maandverband voor na de bevalling

Na de bevalling kan je nog enige tijd last houden van bloedverlies. Dit zal in het begin heviger zijn, maar naarmate de tijd vordert zal dit langzaam teruglopen. Ook op dat soort momenten is het mogelijk om gebruik te maken van wasbaar maandverband. Dit is mogelijk omdat de maandverbanden verkrijgbaar zijn in vele maten en uitvoeringen. Weet je niet zeker wat je nodig hebt? Dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen met dit bedrijf en één van de consultants zal dan samen met je bekijken wat de beste optie is wat betreft wasbaar maandverband.

Assortiment met producten voor de bevalling

Op het moment dat je zwanger bent en langzaam richting het laatste stukje van de zwangerschap toe gaat, is je gedachte nog niet gegaan naar wasbaar maandverband. Maar er zijn meerdere producten te vinden binnen het assortiment van Kaatje Katoen die wellicht wel handig kunnen zijn. Ze leveren een antistriae-olie die je gedurende de zwangerschap kunt gebruiken. Zo hou je de huid soepel zodat de striae minder kans heeft om zich te vertonen.

Producten voor na de bevalling

Als je net bent bevallen, kan je flink wat ongemakken ervaren op het moment dat je naar het toilet moet. Dit kan zelfs ontzettend pijnlijk zijn. Bij Kaatje Katoen is een HappyPo-bidet verkrijgbaar. Hiermee kan je direct de benodigde plekken schoonspoelen, bespaar je op het gebruik van (vochtig) toiletpapier en voel je je een stuk schoner en comfortabeler.

Ontdek de handigheid van zoogkompressen

Geef je borstvoeding? Dan kom je waarschijnlijk ook niet onder het gebruik van zoogkompressen uit. Bij dit bedrijf kan je diverse wasbare zoogkompressen vinden die comfortabel aanvoelen op de huid en deze periode een stukje gemakkelijker maken. Ze halen de onzekerheid weg over natte plekken in je kleding en je kan weer zelfverzekerd de dag door. Kijk ook eens naar wasbare luiers. De wasbare luiers zijn eenvoudig online te bestellen. Voor vragen over wasbare luiers kun je altijd bij de klantenservice terecht.