OBS Beukenlaan
Image default
Dienstverlening

Perfecte trouwringen van uitzonderlijke kwaliteit

Op alle exclusieve trouwringen van Bijzondere Trouwringen krijg je garantie. Dit zijn de specifieke voorwaarden:

-een levenslange garantie, waarbij uitgezonderd ringen van edelstaal, titanium en zirkonium;

-op ringen gemaakt van edelstaal, titanium en zirkonium een garantie van vijf jaar;

-op het verlies van een diamant uit een ring een garantie van drie jaar.

Verder geldt voor iedere afzonderlijke ring dat de reparatie in het geval van een fabricagefout kosteloos is. Iedereen die een set trouwringen aanschaft bij Bijzondere Trouwringen krijgt daar -gratis!- een echtheidscertificaat en een ringmaatgarantie bij. Op het echtheidscertificaat staan een aantal essentiële kenmerken van de ring vermeld: het karaatgehalte van het goud en/of platina, het aantal carats en eventueel de zuiverheidsgraad van de diamant(en).

Carats staat voor de eenheid massa van de edelsteen. De ringmaatgarantie geldt voor een periode van drie maanden na de aanschaf. Blijkt de ring tijdens de eerste twaalf weken iets te ruim of te krap, dan wordt deze alsnog om niets op maat gemaakt.

Sta jij op het punt trouwringen in goud, witgoud of zilver te kopen dan gelden -naast het bovenstaande- de wettelijke rechten voor consumenten in Nederland. In de wet staat dat een product dat je koopt een levensduur moet hebben die je ervan mag verwachten. In veel gevallen is dat langer dan de wettelijke termijn van twee jaar die in de Europese wetgeving staat vermeld. Dat geldt voor auto’s, wasmachines en zeker ook voor trouwringen.

Vandaar de levenslange garantie zoals hierboven gemeld. Gaat een product snel kapot dan mag je rekenen op reparatie of vervanging. Kleine slijtageplekjes, deukjes en krasjes zijn bij trouwringen een logisch gevolg van het dagelijks dragen. Dit soort oneffenheden vallen dan ook niet binnen de garantie. Als je de ring groter of kleiner laat maken of anderszins laat aanpassen door een andere firma dan Bijzondere Trouwringen, dan vervalt per direct de garantie. De edelsmid van Bijzondere Trouwringen kan nu eenmaal niet garant staan voor het werk van een ander. Heb je nog vragen? Bijzondere Trouwringen kun je bereiken op telefoonnummer 0592-388506 en emailadres info @ bijzonderetrouwringen .nl.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl