OBS Beukenlaan
Image default
Hobby en vrije tijd

Smoothiebar.nl regelt smoothies op locatie

Ben jij opzoek naar een smoothiebar die langskomt op jouw locatie? Kijk dan eens op Smoothiebar.nl. Smoothiebar.nl heeft een breed aanbod in bars en schenkt enorm lekkere smoothies. Smoothies zijn enorm lekker en gezond. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld eens aan smoothies op jou beursstand of bij jou congres!

Wat heeft smoothiebar.nl nog meer?

Naast een breed aanbod in bars heeft smoothiebar.nl nog verschillende andere dingen. Is een bar bijvoorbeeld niet speciaal genoeg? In dit geval hebben ze ook verschillende bakfietsen. Is een bakfiets nog niet speciaal genoeg dan kan je ook eens vragen naar de tuk-tuk! Dit is een gave driewieler met een grote laadbak waar de bar van wordt gemaakt. Wil je echt iets wat eruit springt en wil je graag interactie met de mensen om je heen kijk dan eens bij de smoothiefiets. Dit is een fiets met een blender. Door te trappen gaat de blender draaien en kun je met je eigen lichaamsbeweging een smoothie blenden. Je bent dus op een gezonde manier bezig met het blenden van jou gezonde smoothie!

Hoe werkt het huren van een smoothiebar?

Wanneer je hebt besloten om een aanvraag te doen wordt er eerst gekeken of dit mogelijk is. Wanneer er groen licht gegeven wordt word alles klaargemaakt om naar jou locatie te komen. Alle benodigdheden gaan mee zodat jij je nergens druk over hoeft te maken. Op locatie aangekomen zullen de medewerkers meteen aan de slag gaan. De bars, evenals de fietsen, zijn enorm makkelijk te installeren. Vervolgens zullen de smoothies gemaakt worden en wanneer het evenement voorbij is kan er binnen no time alles weer worden opgeruimd.

https://www.smoothiebar.nl