OBS Beukenlaan
Image default
Hobby en vrije tijd

Shisha lounge Amsterdam

Net buiten de grachtengordel, maar toch nog centrum Amsterdam, bevindt zich de Shisha lounge Amsterdam wat echt het bezoeken waard is. De sfeer, het interieur, de verlichting, heeft alles om uren met vrienden te relaxen onder het genot van een waterpijp. En zo kwam ik met vijf vrienden binnen, en namen wij plaats in een comfortabele zithoek. Omdat wij, op één uitzondering na, geen waterpijp gerookt hadden in ons leven maakten wij kennis met de expertise van het personeel die met de kennis van nu allemaal ervaren zijn met shisha. Shisha roken Amsterdam is laagdrempelig, na de goede tips is het puur genieten. Het is daar niet geforceerd stil, maar zeker niet onrustig en druk, we konden gezellig chillen onder het genot van de waterpijp. Na enige tijd kregen wij zin in een drankje, waarbij ons opviel dat de prijzen daar laag zijn, zeker gezien dat wij in hartje Amsterdam waren. Ook de prijs van een uur de shisha is te overzien, we hadden een voordelig uitje gevonden. Al met al liep de rekening in enkele tientjes terwijl wij met z’n zessen enige tijd aan het shisha roken Amsterdam waren.

Expert

Kort voordat we vertrokken kwamen we aan de praat met iemand van het personeel. Shisha vraagt wat, het personeel is hierin expert. Iedere tabak soort smaakt anders. Het is altijd zoeken bij dit exotische product. Het is een heel werk om de goede melange samen te stellen en dat werk is nooit klaar. Voortdurend komen er nieuwe tabak soorten op de markt, wat eveneens voortdurend om een ander mengsel vraagt. De tabak is zeer zeker een dynamisch iets wat veel aandacht vraagt. Het voordeel hiervan, bij ieder bezoek aan de Shisha lounge Amsterdam is dat het altijd opnieuw nieuw is. Bij ons volgende bezoek zullen er weer nieuwe smaken zijn, en mogelijk oude smaken zijn verdwenen, ook al komen er eerder soorten bij als dat er wat af gaat. Het assortiment aan smaken wordt dus groter door de tijd. Wij waren verbaasd over al die kennis over de tabak voor de shisha.

Aanrader

Shisha roken Amsterdam is zeer zeker het bezoeken waard. Het is laagdrempelig en toegankelijk in het centrum van Amsterdam. De prijzen zijn laag en als je geen ervaring hebt met het roken van de waterpijp, geeft het personeel de goede instructies waarna het voor iedereen genieten is. Het is sfeervol ingericht, en om een beeld daarvan te krijgen waar tevens de locatie en alle prijzen duidelijk vermeld staan. Bij het vertrek konden wij dan ook volmondig een ’tot ziens’ zeggen want het is zeer zeker het wederom bezoeken waard.

https://bubbel-lounge.nl/nl/