OBS Beukenlaan
Image default
Woning en Tuin

PVC regenpijpen en straatkolken van de PVC Handel

Met het aanbreken van de herfst komt ook het blad afval weer ruimschoots in hemelwaterafvoeren en belemmert hiermee water soms het riool in te trekken, met als gevolg dat er opstoppingen kunnen ontstaan. Maar ook kunnen regenpijpen en hemelwaterafvoeren soms stuk gaan natuurlijk. In dat geval bezoek je de PC Handel, die met de hoogste kwaliteit drainage producten voor thuis een bijzonder groot assortiment biedt. 

De PVC Handel heeft alles voor jouw regenwaterafvoer

Niets zo vervelend als een verstopte regenwaterafvoer. En wanneer bladeren zich ophopen in de afvoer en het putje verstoppen, kan er lekkage ontstaan. Het is dus belangrijk om de afvoer jaarlijks schoon te maken. Is het rooster kapot, of dient er een nieuwe PVC regenpijp geplaatst te worden, dan is het tijd om de PVC Handel te bezoeken! Iets wat ook geldt voor de riolering en hulpstukken om de klus geklaard te krijgen.

Straatkolken

Straatkolken (afvoerput) kennen een PVC binnen afvoer, maar aan de buitenzijde een gietijzeren putdeksel, wat ontzettend charmant en nostalgisch oogt in de tuin. Maar ook voor professioneel gebruik door de gemeente bijvoorbeeld is een bezoek aan de PVC Handel een aanrader. Alles voor het hemelwater management is terug te vinden binnen het uitgebreide assortiment. 

Advies

Wie advies nodig heeft om de juiste bestelling te maken kan rekenen op deskunidg advies van het professionele team van de PVC Handel. Bezoek de website en neem gerust vrijblijvend contact op, want het aanleggen van straatafvoeren en afvoerputten is voor de meesten van ons nu eenmaal geen dagelijkse kost!

https://www.pvc-handel.nl/