OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

De beste haarverzorging voor verschillende haartypes

De verzorging van je haar is erg belangrijk, je wilt natuurlijk niet met futloos of pluizig haar de dag door. Om met stralend haar de dagen door te gaan is goede verzorging van je lokken uiterst belangrijk. Maar welke verzorging past bij jouw haartype en welke producten moet je gebruiken? Lees snel verder en ontdek de beste haarverzorging voor jouw haartype.

 

Beschadigd haar

De oorzaken van beschadigd haar kunnen verschillend zijn, het kan komen door hitte maar ook door het verven van het haar. Om je beschadigd haar te verzorgen is het allereerst belangrijk om je dode punten af te knippen mocht je die hebben. Daarnaast zijn er verschillende shampoos, conditioners en andere verzorgingsproducten speciaal voor beschadigd haar. Maak op de juiste manier gebruik van deze producten en je haar zal snel opknappen.

 

Droog haar

Als je een lage talgproductie hebt, zal je last hebben van droog haar. Aan je talgproductie kan je niks doen. Je zal dit dus op moeten lossen door middel van voedende verzorgingsproducten. Een haarmasker is een erg goed product om droog haar te verzorgen en om de droogheid te verminderen. Zorg er bij het wassen voor dat je je haar niet wast met te heet water, hierdoor zal het extra droog worden. Ook zeewater en water dat chloor bevat is niet goed voor jouw droge lokken, probeer dit dus te vermijden.

 

Krullend haar

Het verzorgen van krullend haar kan een hele uitdaging zijn. Voor de verzorging van je krullen is het belangrijk dat je shampoos met sulfaten en alcohol vermijd en producten gebruikt die olie bevatten. Een andere manier om je haar te reinigen in plaats van met alleen shampoo is het wassen met conditioner. Dit kan je doen als je haar erg droog is, was het na het gebruik wel goed uit. Het drogen van het haar kan je het beste doen met een oud T-shirt of een microvezeldoek. Voor de beste verzorging van je krullende haar gebruik je producten met veel oliën erin.

 

Bij de producten van Schwarzkopf is er veel keuze in haarverzorging voor verschillende haartypes. Is je haar beschadigd, droog, dun of dik? Je vindt alle verzorgingsproducten ervoor bij Schwarzkopf. Verzorg je haar goed en kom stralend voor de dag.

https://www.salontopper.nl/