OBS Beukenlaan
Image default
Management

Small business ideas 2020

Voor de meeste van deze ideeën voor kleine bedrijven hebt u alleen een laptop en een internetverbinding nodig. Plus, een grote drive om te leren, hard te werken en te experimenteren.

 

En onthoud: wat echt het verschil maakt, is actie. 

 

Op een gegeven moment moet je gewoon stoppen met lezen en beginnen met doen.

 

Stap voor stap.

 

Freelance schrijfster werkt aan haar low-cost business idee op een laptop in de zon buiten

Er is een zekere romantiek aan freelance schrijven. Stel je Hunter S. Thompson voor, zittend achter een typemachine, rokend uit zijn Cruella Deville sigarettenhouder.

 

Maar tegenwoordig is freelance schrijven veel meer dan dat. Of het nu als bijbaan of als fulltime baan is, het is simpelweg een van de beste ideeën voor een klein bedrijf die er zijn.

 

Geloof je me niet? Kijk maar eens naar , die in 2011 begon met freelance schrijven terwijl ze nog een fulltime baan had. Toen ze in haar eerste jaar 40.000 dollar verdiende met schrijven, nam ze ontslag om fulltime als freelancer aan de slag te gaan. Ze verdient nu constant meer dan $200.000 per jaar!

 

Maar waar moet je beginnen?

 

Ten eerste, vraag jezelf af wat voor soort schrijven je zou willen doen.

 

Feature schrijven

Je zou kunnen schrijven functie artikelen voor online tijdschriften of kranten. Idealiter wilt u zich specialiseren in een gebied en een expert te worden. Denk aan onroerend goed, voeding, gezondheid, digitale marketing.

 

Maar ga niet te snel in niches zitten. Begin met het creëren van een portfolio van artikelen over verschillende onderwerpen, oefen je schrijven zo veel als je kunt. Publiceer je berichten op Medium, Reddit, of Quora, om feedback te krijgen en erachter te komen waar je goed in bent.

 

Zodra je een solide greep hebt van waar je over wilt schrijven, zoek dan naar banen op websites zoals of kleine gigs op en .

 

Ghostwriting

Als je het niet erg vindt om voor iemand anders te schrijven en hem of haar met de eer van je werk te laten strijken, is ghostwriting iets om te overwegen.

 

Als ghostwriter maak je artikelen, blogposts, boeken of ander materiaal voor iemand anders die vervolgens zijn naam erop zet.

 

Een goede plek om te beginnen is zoeken naar vacatures op de vacaturebank.

 

Copywriting

Er is een ongelofelijke vraag naar geschreven inhoud online. Denk er eens over na: elk bedrijf heeft inhoud nodig voor hun website, e-mails, en verkoop pagina’s. 

 

Als copywriter produceer je creatieve content om bedrijven te helpen klanten te binden en hun producten op de markt te brengen. Je moet in principe in staat zijn om saaie producten als warme broodjes te verkopen!

 

Copywriting kan een zeer lucratieve business zijn om in te werken. Een ervaren copywriter kan meer dan $200 per uur vragen.

 

Wil je meer weten over het starten van een freelance schrijfbusiness? Bekijk dan mijn uitgebreide gids: .

 

En als je het serieus wilt aanpakken, bekijk dan Holly’s .

 

Flat lay van een bureau met pen, clips, planten en zwarte letters zeggen: Begin een blog

Ok, misschien ben ik bevooroordeeld, maar de absoluut beste manier om freelance schrijver te worden is er een die hierboven niet genoemd is.

 

Het is simpel. Als je je liefde voor schrijven wilt omzetten in een winstgevende zaak, !

 

Je leest nu natuurlijk mijn blog, en daarvoor dank ik je. In 2017 lanceerde ik Gathering Dreams zonder enige ervaring, zonder iets anders dan grote dromen en hard werken.

 

En wat denk je?

 

Vandaag ben ik de nederige eigenaar van een blog met zes cijfers die elke maand meer dan 600.000 paginaweergaves krijgt!

 

Geloof me, als ik het kan, kan jij het ook!

 

Ik weet wat je denkt.

 

Als je voor een tijdschrift, een bedrijf of een particulier schrijft, betalen ze je natuurlijk. Maar hoe zit het met een blog? Hoe doe je dat eigenlijk?

 

Het geheim is twee kleine woordjes – affiliate marketing.

 

In het kort, affiliate marketing is wanneer je een commissie verdient voor het aanbevelen van producten of diensten aan je lezers. Bedrijven betalen u, de affiliate, elke keer dat uw aanbeveling leidt tot een verkoop.

 

Werkt dit echt?

 

Wel, na slechts vier maanden bloggen verdiende ik al meer dan $1.200/maand alleen.

 

Maar er zijn tal van andere manieren om, afhankelijk van de fase van uw blog en de aanpak die u wilt nemen:

 

Adverteren

Fysieke producten verkopen

Digitale producten verkopen

Betaald krijgen om producten of diensten te sponsoren

Webinars organiseren

 

Een niche website bouwen

Wat is het verschil met een blog, hoor ik je vragen?

 

Nou, in principe is er geen verschil. Het zijn allebei een soort websites met artikelen over specifieke onderwerpen. Maar niche websites richten zich normaal gesproken op een veel specifiekere set van zoekwoorden.

 

Het doel is om precies vast te stellen wat u wilt verkopen en hoogwaardige inhoud rond die producten of affiliate aanbiedingen te creëren door te gaan na winstgevende zoekwoorden.

 

Dus wat betekent dit in eenvoudige termen? is een blog over tuinieren. Maar de niche is vetplanten. Het richt zich op een kleiner segment van de tuinieren niche.

 

Niche websites creëren normaliter inhoud die geoptimaliseerd is voor Google, en eens ze opgezet zijn, kunnen ze een geweldige bron van .


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/