OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Theoriecursus in Rotterdam

Wil jij graag je motortheorie-examen halen binnen een dag? Woon jij in de buurt van of in Rotterdam? Dan kun je een theorie cursus Rotterdam doen voor een slagingskans van 100%. Jij bent dan namelijk binnen een dag helemaal klaar voor dat theorie examen. Op deze manier hoef jij niet urenlang met je neus in de boeken te zitten en kun je snel verder met het behalen van je motorrijbewijs. Voor 99 euro haal jij jouw theorie in een dag. Klinkt goed toch?

 

Binnen één dag slagen in Rotterdam?

Nu vraag je je wellicht af hoe het kan dat je binnen een dag kunt slagen met een spoedcursus? Dat is eigenlijk vrij simpel uit te leggen. Als jij de gehele stof van heet theorieboek in je eentje gaat leren verdeel je het meestal in een paar dagen. Je moet het namelijk wel kunnen combineren met je werk of met school. Maar dan is de kans groot dat jij de stof weer heel snel vergeet aangezien je ook druk bent met andere dingen. Het is dus veel effectiever als je een dag focust op de stof mét heel veel voorbeelden van verkeerssituaties. Dus met een spoedcursus ben jij zo klaar voor het examen. Je krijgt ook een ervaren docent die jou helpt om de stof zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. Hij of zij neemt samen met jou enkele ezelsbruggetjes en lastige verkeerssituaties door. Na de cursus kun jij meteen naar het CBR voor het examen. Er is dan ook een examenplekje voor je al geregeld.

 

Hoe verloopt de theorie cursus in Rotterdam?

Maar hoe gaat dan zo’n spoedcursus precies? Je begint heel erg vroeg in de morgen, namelijk om zeven uur al. Dan volgt er vier á vijf uur aan cursus. In deze tijd komt dus alles aanbod. De docent leer je ezelsbruggetjes, lastige verkeerssituaties en strikvragen. Er worden ook oefenvragen door genomen zodat jij straks op allerlei vragen voorbereid bent. De docent doet er dan ook alles aan om jou in die vier á vijf uurtjes helemaal klaar te stomen voor het echte theorie-examen. Je krijgt de cursus in een klein groepje, dus er is altijd ruimte voor jou om persoonlijke begeleiding op te vragen. Er zit ook een verzorgde lunch bij de spoedcursus in. Na de pauze vertrek je met de gehele groep naar het CBR voor het theorie-examen. Een spannend moment maar je verlaat de zaal geheid met een lach op je gezicht.