OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Heerlijke producten voor een stralende huid

De juiste producten voor je huidtype vinden kan soms zeer lastig zijn. Er zijn namelijk veel verschillende soorten producten en niet elk product heeft het gewenste resultaat. Elke huid is namelijk weer anders en kan anders reageren op het product. Een lichaam wat heerlijk zacht en egaal aanvoelt heeft de juiste producten nodig. Wil jij weten welke producten dat zoal zijn? Lees deze blog dan snel door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

De BABOR-producten zijn voor elke huid geweldig

Met je huid moet jij je hele leven lopen. Het is dus van groot belang dat jij je huid optimaal verzorgt.

. Op deze manier blijf jij er stralend uit zien. Dit heeft dan ook weer een positief effect op je humeur! Want je voelt je altijd geweldig. De producten van BABOR zijn geweldig voor je huid, daarom hebben wij ze even op een rijtje gezet. 

  • Bodylotion, voor na de douchebeurt. Dit is erg hydraterend en zorgt voor een zachte huid.

  • Bodyproducten. Dit bestaat uit bodycrèmes, scrubs en massage en badolie. Dit zijn essentiële producten om te beginnen met een goede huidverzorging.

  • Handverzorging. Ook uw handen zijn belangrijk! Door een heerlijke handzeep of handcrème te gebruiken, krijgen uw handen ook weer een boost!

  • Douche en haarproducten. Quality Wellnessresorts verkoopt allerlei shampoos, conditioners, foams en scrubs. Dit laat uw haar weer glimmen als nooit van tevoren.

  • UV-bescherming. Ook heeft Quality Wellnessresorts bescherming tegen de zon in de vorm van lipbalsems en lichaam lotions, in het assortiment

  • Parfums en deodorant. Om de lichaamsverzorging helemaal compleet te maken, heeft Quality Wellnessresorts ook nog heerlijk ruikende parfums en deodoranten. 

Niet alleen je huid

Met de huid denk je al snel aan je lichaam en niet aan je gezicht. Maar de huid op je gezicht is nog kwetsbaarder dan je lichaam. Het gezicht komt vaak in aanraking met luchtvervuiling en bacteriën, hierdoor is het zeer belangrijk om je huid zo goed mogelijk te verzorgen! Reinig daarom uw gezicht twee keer per dag en ga voor een optimale reiniging nog een keer met een toner over het gezicht. Wil je meer weten over de producten van BABOR? Zoals een toner? Neem dan eens een kijkje op de website van Quality Wellnessresorts. Deze partij heeft een ruim assortiment aan BABOR-producten!

https://www.qualitywellnessresorts.nl/