OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Uw auto parkeren in Parijs

Bent u naar een betaalbare parkeergarage in Parijs aan het zoeken om uw auto te kunnen parkeren? Dan zit u goed bij Paris France Parking. Onze parkeergarages zijn door heel Parijs verspreid, van het Gare du Nord en andere plekken in het centrum tot de vele buitenwijken. Bij ons kunt u tegen schappelijke tarieven uw auto veilig parkeren.

Dankzij onze vele locaties hebben we altijd wel een parkeergarage die voor u gunstig is gelegen. Op eigen houtje door Parijs rondrijden op zoek naar een parkeerplaats is nogal een gedoe. Voorkom problemen en reserveer dus uw plek vooraf bij Paris France Parking!

Goedkoop uw auto parkeren

Een grote metropool als Parijs is natuurlijk erg druk. Er zijn veel auto’s op de weg en daar zijn dus ook veel parkeerplaatsen voor nodig. Dat betekent dat parkeren in Parijs lastig én duur is. Goedkoop parkeren in Parijs is mogelijk bij Paris France Parking. Onze parkeergarage garandeert u een veilige en betaalbare parkeerplaats.

De meest betaalbare parkeergarage van Parijs

Uw auto is 24 uur per dag en 7 dagen per week veilig in onze parkeergarage. Wij onderwerpen onze garages namelijk aan continue toezicht en bewaking. Tegen slechts € 3,50 per uur bent u al verzekerd van een plek. Hoe langer u uw plaats reserveert, hoe lager dit tarief wordt. Het is zelfs mogelijk voor een jaar lang een plek te reserveren. Wij brengen geen reserveringskosten in rekening.