OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Voor welk sporten moet je allemaal een bitje kopen?

Speel jij een sport waarin je veel contact hebt met tegenspelers? In veel gevallen is het dan verplicht om tijdens het sporten een bitje te dragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sporten zoals hockey, basketbal en kickboksen. Doe jij aan een van deze sporten? Of een andere sport waarbij het belangrijk is om je gebit te dragen? Wees dan verstandig door een Shock Doctor bitje te kopen!

Waarom een Shock Doctor bitje kopen zo belangrijk is

Bij intensieve sporten zoals kickboksen of hockey gebeurt het regelmatig dat er een ongeluk gebeurt. Mogelijkheden zijn het verliezen van een tand of het oplopen van een hoofdblessuren. Door een bitje te kopen en vooral te dragen, verklein je de kans dat er een ongeluk gebeurt. Met een bitje van Gebitsbeschermers.nl ga jij altijd veilig een training of wedstrijd in.

Ga voor kwaliteit met een Shock Doctor bitje

Ken jij het merk Shock Doctor al? Dit is een toonaangevend merk voor bitjes in de sportwereld. De bitjes van Shock Doctor zijn geschikt voor allerlei sporten. Voor elke sport is er een passend bitje. Zo heb je voor boksen een ander soort bitje nodig dan bijvoorbeeld voor basketbal. Draag je een beugel? Het is dan belangrijk om een speciaal bitje te dragen. Ook deze bitjes vind je in het ruime assortiment van Shock Doctor.

Zo bescherm je je gebit extra goed

Bij het dragen van een bitje is het belangrijk dat het goed aansluit op je gebit. Hierdoor zit het bitje comfortabel en blijft het goed op zijn plaats zitten. Daarom verkopen ze bij Gebitsbeschermers.nl boil en bite bitjes. Deze gebitsbeschermers maak je heel gemakkelijk op maat. Laat het bitje weken in heet water en bijt er vervolgens zacht op. Even laten afkoelen en je hebt een bitje op maat. Begin jij voortaan ook altijd volledig voorbereid aan je training of wedstrijd?