OBS Beukenlaan
Image default
Woningen

Welke aanbouwmodellen zijn er?

 

Wil je een aanbouw laten plaatsen? Dat is natuurlijk hartstikke leuk en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je een uitbreiding van je dakkapel doen of wil je een bijkeuken? Het kan allemaal met een aanbouw. Je vraagt jezelf misschien wel af wat nog meer de mogelijkheden zijn met een aanbouw en welke modellen er zijn. We gaan het je daarom in dit artikel vertellen.

Aanbouwmodel ´Di Basi´

Dit is het aanbouwmodel waar vrijwel iedereen mee bekend is. Je hebt gewoon twee wanden, een gevel en een dak. Het is een erg simpel model wat bijna altijd past. Het is de perfecte optie voor een uitbreiding van bijvoorbeeld de woonkamer. Dit model uitbouwwoning van de aanbouwexpert heeft een duurzame en hoog geïsoleerde constructie. Er zijn ook veel opties voor dakramen en een groendak. Ook zijn er natuurlijk veel mogelijkheden voor de achtergevel.

Aanbouwmodel ´Legno´

Je hebt ook het aanbouwmodel genaamd ´Legno´. Dit aanbouwmodel  is een uniek, modern ontwerp voor jouw aanbouw. Dit model bestaat uit een volledig houten constructie. Het model Legno is ook goed geïsoleerd en gemaakt van 100% duurzame materialen. De randen bij dit model zijn mooi rond afgewerkt. Als dit niet al als muziek in de oren klinkt; er zijn veel opties voor dakramen en een lichtstraat in het dak en het is ook mogelijk dit model af te werken met volkernplaten.

Aanbouwmodel ´Britannica´

Model Britannica is een aanbouwmodel dat veel wordt toegepast in Groot-Brittannië. Dit Engelse aanbouwmodel bestaat uit een houten constructie en is voorzien van veel glas. Het model Britannica heeft daarnaast mooie ambachtelijke detaillering. Als je voor dit model gaat heb je dus altijd veel licht in huis en je blijft ondanks de vele ramen nog steeds lekker warm. Bij deze aanbouwsoort gaan veel bedrijven voor op zijn minst HR++ glas. Dit model kan worden uitgevoerd met een plat dak of met een schuin dak.

Aanbouwmodel ´Stelle´

Een speciaal ontwerp van de Aanbouw Expert. Het aanbouwmodel Stelle. Dit ontwerp is een kruising van een aanbouw en een serre. De zijwanden zijn dicht maar het dak en de achtergevel zijn volledig van glas. Dit is ideaal voor de mensen die veel daglicht wensen en willen genieten van hun mooie tuin en de sterren. De zijwanden kunnen worden bekleed met houten rabatdelen, metselwerk of met volkernplaten.