OBS Beukenlaan
Image default
Woningen

Ligbad kopen, zo doe je dat.

Ligbad

Alles over het ligbad

Wanneer je thuis komt van een lange dag vol drukte is er niets meer ontspannend dan een warm bad. Een lekker ligbad is dan ook onbreekbaar in je badkamer, minstens de ruimte het toe laat. Maar zelfs als je niet veel ruimte hebt voor een bad zijn er nog steeds genoeg opties voor een fijn bad.

Wat voor soort bad zal ik kopen?

Je hebt verschillende soorten baden, zo heb je voor elke smaak een bijpassend bad. Je hebt onder andere rechthoekige baden, vrijstaande baden en hoekbaden. Om uit te vinden welk soort bad bij jou past moet je naar het doel van het bad kijken. Is het bad voor kinderen, wil je samen in een bad kunnen of wil je alleen in een luxueus bad liggen? Voor elk doeleind kan je een ligbad kopen.

 

Welk materiaal moet ik kiezen?

Bij het kiezen van een bad hoort ook ook het kiezen van een materiaal. Zo kan je kiezen voor acryl, dit materiaal is glad en maakt het moeilijk voor vuil om zich te hechten. Baden van het materiaal Solid Surface worden vaak als luxe gezien door de chique uitstraling maar net zoals acryl is het gemakkelijk schoon te houden. Bovendien is dit niet poreus materiaal waardoor het niet snel stuk zal gaan. Geëmailleerd plaatstaal is het meest duurzame materiaal. Het is een hard materiaal en verkleurd niet. Vaak wordt er met de consument meegedacht wanneer het ligbad wordt besteld.

 

Prijsklasse

De prijsklasse wordt onder andere bepaald door de dikte en de samenstelling van het materiaal. Zo kan je voor de laagste prijs van 200 euro al een ligbad kopen, maar ook één van 2 duizend euro. Dit hangt allemaal af van de mate van luxe en de accessoires dat het bad heeft. Zo kan je een bubbelbad kiezen maar je kan ook kiezen voor een standaard lang bad. Voor ieder budget is er wel een bad.

 

Voor iedere wens is dus een ligbad. Elk materiaal, model of prijsklasse is aanpasbaar voor jouw badkamer, eindeloze keuze!

 

https://www.badkamerwinkel.nl/baden/ligbaden