OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Wilmink-Oosterveld doet er alles aan om duurzaam te bouwen

Het belang van onderhoud om duurzame constructies in goede staat te houden en de duurzaamheid ervan te waarborgen, mag niet worden onderschat. Wilmink-Oosterveld is niet alleen verantwoordelijk voor grote nieuwbouw in de buurt, maar is betrokken bij onderhoudswerkzaamheden in het hele land. Wilmink-Oosterveld is een transparante organisatie: ze bouwen wat ze zeggen en verkopen geen sprookjes, maar vertellen wat ze écht waar kunnen maken. Ze vinden het dan ook belangrijk om hun werk inzichtelijk te maken voor alle klanten.

Denken aan de toekomst

Wilmink-Oosterveld bouwt gebouwen die een leven lang meegaan. Nadenken over de toekomst en het klimaat is voor hen zinvol. Bij Wilmink-Oosterveld staan ​​ze voor duurzame materialen en weerbestendige oplossingen. Zij werken nog steeds in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen en zijn sinds 2019 ISO 14001 gecertificeerd gaan regelmatig om tafel met hun afvalscheider om ons afval nog beter te scheiden. Maar duurzaamheid zit ook in de keuze van partners. e geven hun manier van werken graag door, kiezen onderaannemers die hier hetzelfde instaan en zoeken ze wanneer het kan in de omgeving van de bouwplaats. Dat scheelt heel wat ritjes heen en weer én dat bespaart weer veel CO2-uitstoot!

Duurzame materialen en klimaatbestendige oplossingen

Of het nu gaat om een ​​decennia oud bedrijfspand of een duurzame woning, Wilmink-Oosterveld denkt graag mee over de potentie ervan. Ze dringen altijd aan op het gebruik van duurzame materialen en weerbestendige oplossingen. Naast het verbeteren van de winstgevendheid kunnen ook klimaatvriendelijke energiebesparende maatregelen worden overwogen. Ook op het gebied van duurzaam bouwen en duurzaam wonen zit Wilmink-Oosterveld hiermee op de goede plek.

Wilmink Oosterveld

Met meer dan 40 jaar ervaring in dagelijks onderhoud, grootse nieuwbouw, chemische branche tot de sportsector is Wilmink Oosterveld van alle markten thuis.  Ze geloven niet in sprookjes en zijn open, eerlijk en transparant. Ze vertellen dus alleen wat ze écht waar kunnen maken. Wilmink Oosterveld neemt je graag mee in al zijn projecten. Zo kan je zien hoe ze werken én wat zij voor jou kunnen betekenen. Voor een overzicht van enkele projecten die zijn uitgevoerd kan je kijken op de website van Wilmink Oosterveld projecten. Ben je geïnteresseerd? Neem dan telefonisch contact op met Wilmink Oosterveld of vul het contactformulier in op de website

 

https://www.wilmink-oosterveld.nl/