Obs-beukenlaan

Een sfeervol huis door radiatorbekleding

Door middel van het gebruik van mooie radiatorbekleding kunt u met kleine details een groot verschil maken. Het is een veelvoorkomende trend tegenwoordig. Dit vinden wij helemaal niet gek. Het kan de sfeer in uw woning compleet maken. Hierbij is de afwerking van groot belang. Dit heeft namelijk een grote impact op de uitstraling. Met de juiste radiatorbekleding is de lelijke radiator omgetoverd tot een stijlvolle kast. Uiteraard zijn deze ook custom-made beschikbaar. Dit is zelfs een van onze sterkste kanten. Wij hebben al 35 jaar ervaring in het vak. Met radiatorbekleding kan je met kleine details een groot verschil maken. Zo maken we de sfeer af.

Verder dan stijl

Radiatorbekleding is dus een belangrijke factor in het interieur. Maar niet allen een stijlvolle kast is voldoende. De functionaliteit is eveneens essentieel. Dit betreft verschillende factoren. Denk hierbij aan de warmte die de radiator dient af te geven. Ook al is het lelijk, de radiatoren hebben een belangrijke functie. De juiste bekleding geeft ruimte aan deze functie. Zo is het warmteverlies niet al te groot. Dit zou namelijk zonde zijn van de energie en het is slecht voor het milieu. Door bepaalde gaten of openingen in de kasten is dit voorkomen. Echter lever je hierbij niet in op stijl.

Andere diensten

Naast radiatorbekleding biedt hetzelfde bedrijf meer diensten aan. Zo kan je tijdens een restauratie of renovatie van een woning, het interieur afmaken. De werknemers hebben jarenlange ervaring in het vak van interieurbouw. Diensten betreffen plinten, luiken, profiellijsten en deuren. Een andere specialiteit is lambrisering. Dit is op vele plekken in de interieurbouw toe te passen. Echter is het ook mogelijk dit buiten te plaatsen. Alle diensten die geleverd worden zijn maatwerk. Zo is veel mogelijk en niks te veel gevraagd. Advies is hierbij ook essentieel. Onze deskundigen helpen je graag verder met het ontwerp en de realisatie van jouw radiatorbekleding.