OBS Beukenlaan
Image default
Entertainment

Zo vind jij de leukste uitjes in Volendam

Zo heb je diverse evenementen voor zowel kleine als grote groepen. Zo is er voor iedereen wat te beleven. Wij geven je graag een overzicht van de uitjes die het meeste worden geboekt in Volendam. 

Fietsen huren in Volendam

Rent & Event biedt Fietsverhuur volendam aan voor iedereen. Je hebt een gevarieerd assortiment voertuigen die verhuurd worden vanaf de dijk van Volendam. Je kunt er elektrische fietsen, stadsfietsen, kinderfietsen boeken

Elektrische choppers huren in Volendam 

Het meest geboekte uitje in dit beroemde dorp is wel de E-Chopper huren. Cross lekker rond in de omgeving van Volendam en Marken. De e-choppers hebben een snelheid 25 km per uur. Je hebt wel een rijbewijs nodig hiervoor. 

Familieuitjes in Volendam 

Wil je wat leuks met kinderen gaan doen? Het zeer gevarieerde aanbod op de website van dit evenementenbureau is uitermate geschikt voor een leuk dagje weg. Een boottocht naar Marken, bezoek aan een stroopwafelwinkeltje of gewoon lekker struinen over de dijk. Er is genoeg te beleven.

Uitjes voor personeel in Volendam

Een dagje activiteiten in Volendam is altijd een feest! Het personeel van Rent Event staat klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. De kennis en expertise zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Pak de boot en varen, ga naar de escaperoom, of boek een expeditie robinson. Ze helpen graag met een totaalpakket verzorgen inclusief diner.

Teamuitje in Volendam

Elk voetbalteam heeft eens per jaar een uitje. Het personeel van Rent Event staat klaar om een dagvullend programma te maken voor jullie. Door de jarenlange ervaring zorgen ervoor dat jullie je geen zorgen hoeven te maken over het dagje weg. Pak de boot en varen, ga naar de escaperoom, of  doe een pubquiz. Ze helpen graag met een totaalpakket verzorgen inclusief diner, bingoavond of moordspeldiner. 

Volendamse arrangementen

Een Gezinsuitje volendam ervaren? Alles zal tot in de puntjes worden geregeld. De arrangementen zijn te boeken voor kleine maar ook hele grote groepen. De activiteiten zijn zowel in Volendam, als de rest van Nederland te boeken.  Een E-Chopper huren Volendam en door de stad rijden, fietstochten, Met zijn allen een escape tour doen door de stad, ontdek ze snel. 

Wil je meer info

Vertel jullie plannen en de collega’s van Rent & Event maken een passend aanbod voor een geweldig evenement. Ze zijn te bereiken via www.rent-event.nl, info@rent-event.nl of 0299396980.

 

Tot snel in het bekende Volendam!