OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Dames pyjama’s voor de koude winterdagen

Nu de winter weer voor de deur staat, wordt het hoog tijd om de dunnere pyjama’s in je kledingkast te vervangen door wat dikkere pyjama’s. Daar waar de dunnere katoenen en satijnen pyjama’s prima geschikt waren voor de warme dagen, ben je nu op zoek naar een lekkere warme pyjama waarmee je de winter door kunt komen. Zo’n heerlijk warme pyjama wordt vaak gemaakt van badstof of velours. Dit zijn stoffen die de warmte goed weten vast te houden. Weet je nog niet goed welke pyjama je moet kiezen en wil je daar graag nog wat meer over te weten komen? Lees dan even verder!

Velours of badstof?

Voor dames biedt Sliponline een aantal heerlijk warme pyjama’s aan die zeer geschikt zijn voor de wat koudere nachten. Deze pyjama’s worden vaak gemaakt van velours of badstof. Dit zijn de twee materiaalsoorten die verreweg het meest gebruikt worden voor de wat dikkere, warme pyjama’s. 

Velours en badstof pyjama’s bestaan vaak uit een combinatie van katoen en polyester. Polyester is een materiaal dat de warmte goed weet vast te houden. Velours en badstof lijken qua samenstelling ontzettend veel op elkaar. Het enige verschil is dat bij velours de stof geschoren is. Dit betekent kort gezegd dat de lusjes worden open geschoren waardoor er een zachtere kwaliteit ontstaat. Bij badstof zijn deze lusjes dicht.

Dikke tricot pyjama

Mocht je op zoek zijn naar iets anders dan badstof of velours, dan kun je kiezen voor een dikke tricot pyjama. Deze pyjama’s hebben een geruwde binnenzijde waardoor ze extra warm en tevens heerlijk zacht aanvoelen. Ga bijvoorbeeld voor een dikke tricot pyjama van het merk Lunatex.

Sliponline

Nu je weet welke pyjama’s je moet kiezen om jezelf lekker warm te houden, kun je op zoek gaan naar de perfecte pyjama. Een dames pyjama kopen kan heel eenvoudig online bij Sliponline.nl. Hier heb je de keuze uit een ruim assortiment aan dames pyjama’s van hoogwaardige kwaliteit en van verschillende bekende merken. Heb je nog vragen of kom je er niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan bijvoorbeeld via de chat of mail, maar ook een via de telefoon staat één van de medewerkers je graag te woord.

https://www.sliponline.nl/