OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Je rijbewijs halen in Landgraaf

Veel mensen vinden het spannend om eindelijk te gaan beginnen met rijles. Dat is begrijpelijk, want het hele autorijden is nieuw voor je. Je moet opeens alle verkeersregels kennen en daarbij ben je ook nog eens op de weg tussen alle andere automobilisten. Je moet aan veel dingen denken en dan zit ook nog eens een instructeur naast je, die de hele tijd op je let. Kortom, je vindt het spannend om op rijles te gaan. Toch hoef je je geen zorgen te maken en al zeker niet bij rijschool Landgraaf. Deze rijschool leert je namelijk stapsgewijs en gestructureerd rijden, zodat jij uiteindelijk een goede automobilist wordt.

 

Praktijkles

Bij de rijschool in Landgraaf krijg je natuurlijk les in de praktijk. Je leert goed autorijden volgens de RIS methode. RIS staat voor rijles in stappen. Je bent door deze methode veel beter voorbereid op je deelname aan het verkeer en de kans van slagen bij je examen is veel groter dan zonder deze methode. Wanneer je praktijkles gaat volgen bij de rijschool in Landgraaf krijg je dan ook een RIS praktijkboek. In dit boek worden alle lessen opgeschreven. Dit is erg handig, want op deze manier kun je alvast bekijken wat je in je les gaat doen. Als je vragen hebt, kun je die ook al aan het begin van de rijles stellen, zodat je tijdens je rijles de volle concentratie hebt op de weg. Bij de praktijkles leer je daarnaast ook rijden met hulpmiddelen zoals de cruise control, het navigatiesysteem en verschillende andere systemen.

 

Inhoud

De inhoud van de lessen is dus afhankelijk van het RIS boek. Je hebt altijd les in dezelfde lesauto en van dezelfde coach, zodat je niet steeds opnieuw aan de auto en/of de coach hoeft te wennen. De rijles duurt altijd 50 minuten, maar wordt vaak in blokken van 100 minuten gegeven. Je kunt zelf kiezen hoeveel lessen je in een week wil volgen. Dit doe je natuurlijk in overleg met je coach.

https://drivingcoach.nl/rijschool-landgraaf/