Obs-beukenlaan

De lekkerste rijst

Als je echt lekkere rijst wil eten bij Oosterse gerechten moet je kiezen voor rijst Mahmood. Het laat iedere gerecht tot zijn recht komen en het is de rijst dat ook restaurants gebruiken bij hun gerechten.

Je hebt vast wel gemerkt dat het rijst die je thuis maakt nooit zo goed smaakt als die van de lokale toko. Ook heb je van alles geprobeerd en verschillende ingrediënten geprobeerd. Ook heb je alle rijst soorten geprobeerd dat AH verkoopt en nog steeds lukt het niet. Dit komt doordat de supermarkten waar je boodschappen doet geen rijst Mahmood verkopen. Deze soort rijst vind je namelijk alleen bij etnische winkels of je moet het online bestellen.

Je voegt een beetje zout en olie toe om rijst Mahmood tot volle smaak te laten komen. Meer hoef je niet te doen om rijst Mahmood te koken en het smaakt veel beter dan de lokale toko. De kwaliteit dat je hebt is hetzelfde als de beste restaurants die rijstgerechten bereiden. Dit komt doordat de meeste van deze restaurants ook rijst Mahmood gebruiken om hun gerechten te bereiden. Als je het eenmaal geprobeerd hebt wil je niks anders.

ah.nl/

yarafood.nl/

temafinefoods.com/nl/