OBS Beukenlaan
Image default
Woningen

Woningontruiming Apeldoorn

Woningontruiming in Apeldoorn

Wanneer u een woning wilt laten ontruimen in omgeving Apeldoorn kunt u daarvoor bij 038 woningontruiming terecht. Wij zijn een in woningontruiming gespecialiseerd bedrijf dat deze dienstverlening door heel Nederland aanbiedt. Wanneer een naaste is overleden en de woning ontruimd moet worden komen we u graag ondersteunen. Wij beschikken over een team van ervaren medewerkers die over de kennis en ervaring beschikken om deze opdracht snel en optimaal te verzorgen. Daarbij kunnen we u ook het totaalpakket aanbieden, wegens onze samenwerking met notarissen, begrafenisondernemers, verzekeraars en woningstichtingen. Moet de woning kaal worden opgeleverd? Dan is het ook mogelijk dat u ons vraagt om de vloeren uit de woning te verwijderen.

Wij zijn specialist in het ontruimen van woningen en zijn actief door het hele land.

Al na 24 uur een offerte

038 Woningontruiming is ook werkzaam in steden als Hilversum, Utrecht en plaatsen in Oost-Nederland. Maak gerust een afspraak met ons, dan komen we bij u langs om het gebouw te bekijken. We kunnen op basis daarvan de offerte opstellen. Wanneer u daarvoor het akkoord heeft gegeven gaan we over tot het ontruimen van de woning. De offerte wordt binnen 24 uur na de afspraak opgesteld.

  • Woningontruiming
  • Ook spoedontruiming (24 uursservice)
  • Opslag van goederen
  • Vloeren verwijderen
  • Scherpe offerte

Neem gelijk contact op

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Wilt u graag een offerte ontvangen? Wij zijn u graag van dienst. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 06 816 583 60. Het is ook mogelijk om een bericht te sturen. Dat kan per e-mail of via het contactformulier op onze website.

https://www.038woningontruiming.nl/