OBS Beukenlaan
Image default
Eten en drinken

Een ervaren insecten kwekerij met een ruim aanbod

Bent u op zoek naar insecten voor dierenvoeding? Heeft u bijvoorbeeld een dierenwinkel en wilt u de insecten voeren aan reptielen? Of wilt u juist insecten kopen voor humane consumptie? Bekijk dan eens de website van De Sprinkplank. Dit is een insecten kwekerij die al meer dan 20 jaar bestaat. Ze zijn begonnen met de kweek van sprinkhanen, maar hebben zich de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld. Zo produceren ze nu onder andere ook krekels en meelwormen. De insecten worden op grote schaal gekweekt en verkocht. Zo hebben ze al vele bedrijven door heel Nederland geholpen met een voorraad aan insecten.

Zowel insecten voor dierenvoeding als voor menselijke consumptie

Doordat deze insecten kwekerij zowel insecten kweekt voor dierenvoeding als voor menselijke consumptie, worden de food en feed tak goed gescheiden gehouden. Ze zijn aangemeld bij de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit als levensmiddelenbedrijf en voldoen aan de strenge eisen om voedsel voor mensen te mogen produceren. Hierdoor profiteert u altijd van insecten van hoogwaardige kwaliteit. Na de kweek worden de insecten door middel van een shockvriezer bevroren. Daarnaast worden ze opgeslagen in een diepvries. Ook worden de insecten bevroren verkocht, wat de houdbaarheid bevordert. Zo blijven ze tot wel twaalf maanden goed.

Neem telefonisch contact op met deze specialist en plaats uw bestelling

Wanneer u een bestelling wilt plaatsen bij deze insecten kwekerij, kunt u dit eenvoudig telefonisch doen. Bespreek uw wensen en de specialisten van De Sprinkplank vertellen u meer over de mogelijkheden en geven indien gewenst graag advies. Ze hanteren geen vaste prijzen. De prijzen verschillen namelijk per bestelling en zijn dan ook op aanvraag. Wilt u voordat u een bestelling doet meer informatie over de prijzen of heeft u andere vragen? Neem ook dan gerust contact op met deze specialisten. De contactgegevens vindt u op hun website. Ze helpen u graag verder!

https://sprinkplank.nl/