OBS Beukenlaan
Image default
Tuin en buitenleven

Een fijne tuinposter maakt het verschil

Corona heeft er nog bewuster van gemaakt: een fijne tuin is geweldig. Gezellig in de tuin vertoeven, het bleek onmisbaar om de lege dagen zonder sociaal contact te vullen. Maar hoe maak je je tuin nu zo gezellig mogelijk? Heel wat mensen deden dat met een tuinposter. Een tuinposter brengt kleur in de tuin, heeft vaak een verhaal en zorgt voor extra sfeer en gezelligheid. De mensen die kozen voor een tuinposter hebben er alvast geen spijt van, dat staat als een paal boven water.

Vergroot de ruimte optisch met een tuinposter doorkijkje

Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met een tuinposter. De meeste mensen kiezen ervoor om met een tuinposter een blinde muur te bedekken. Zeker bij rijhuizen waar de muren al snel wat benepen kunnen aanvoelen, kan dit voor een extra ruimtelijk gevoel zorgen. Je kan een tuinposter tot op de millimeter nauwkeurig bestellen, waardoor je muren steeds volledig bedekt zijn als je dat wil. Wij raden alvast aan niet alle muren te voorzien van een tuinposter, maar te kiezen voor één muur. Op die manier vergroot je de ruimte optisch en geniet je extra van je tuinposter. Wat je op je tuinposter kunt laten drukken? Zowat alles wat je wil. Maar om een voorbeeld te geven is een doorkijkje een bijzonder iets en geeft je echter de indruk dat de tuin een stuk verder doorloopt. Bij de meeste online leveranciers heb je de keuze uit duizenden foto’s. Bij enkele is het ook mogelijk je eigen foto te uploaden en op je tuinposter te laten drukken. Vaak zonder meerprijs! Wil je een unieke tuinposter, dan is dit een oplossing voor jou.

Monteer je tuinposter hoe je wil

Kan je een tuinposter enkel gebruiken op een muur? Nee hoor, omdat er heel wat verschillende montagemogelijkheden zijn, is er veel meer mogelijk. Denk maar aan een frame bij een zwembad of zelfs midden in de tuin als je wil. Online vind je een massa inspiratie over hoe je van je tuinposter een blikvanger kunt maken in de tuin. De mogelijkheden zijn enorm, het is maar wat je mooi vindt en waar je de ruimte voor hebt. Houd er wel rekening mee dat hoe groter je je tuinposter kiest en hoe complexer het monteren, hoe duurder het geheel wordt. Alsnog blijft een tuinposter betaalbaar, maar het is wel iets om in het achterhoofd te houden.

Kies niet blindelings voor de goedkoopste tuinposter

Koop je tuinposter altijd bij een kwalitatieve leverancier. Je hoeft er de deur niet meer voor uit, want tuinposters kan je perfect online kopen. De meeste leveranciers zorgen voor tuinposters met sprankelende kleuren, een goede bescherming tegen vocht en een stevige garantie. Lees er altijd enkele reviews op na en ook prijzen vergelijken kan lonen. Let wel, ga niet blindelings voor de goedkoopste want de kwaliteit van je tuinposter is belangrijk. Hoe beter de drukkwaliteit en hoe scherper de foto’s, hoe meer je van je tuinposter kan genieten.

https://www.tuinposter.nl