OBS Beukenlaan
Image default
Tuin en buitenleven

Laat inspireren in tuincentrum De Oude Stee

U bent van harte welkom terug in het tuinhoutcentrum de oude stee. Neem eens een bezoekje op de website en ontdek wel producten het assortiment sieren. Krijgt u ook zo veel energie van uw huis en tuin te vernieuwen? Een frisse wind er doorheen geeft weer  nieuwe energie. Bij houthandel in Roosendaal kunt u langskomen voor al uw vragen over hout , houtsoorten en houtbewerkingen. Er is een verscheidenheid aan soorten hout voor elk einddoel. Bent u op zoek naar douglas hout in Roosendaal? Wilt u een vlonder gaan bouwen, dan heeft tuinhoutcentrum De Oude Stee de beste kwaliteit hout en krijgt u er vakkundig advies bij. Ontdek het assortiment via de website en kom daarna gerust langs in het tuinhoutcentrum in Roosendaal.

Ontdek de geur van verschillende hout soorten

In het tuinhoutcentrum ontdekt u de houthandel in Roosendaal waar u de geur van vers hout al ruikt bij binnenkomst. Niets is zo fijn om met kwalitatieve natuurproducten te werken als met diverse houtsoorten. Wat gaat uw volgende hout project worden? Laat de houthandel in Roosendaal al uw ideeën en creaties weten. Zij voorzien u van professioneel advies over elke soort hout. Ontdek daarbij de nieuwste hout trends en hoe u uw hout het beste kunt onderhouden. Nadat u precies weet wat u nodig heeft, weet hoe u te werk kunt gaan en naar huis gaat met het beste kwalitatieve hout zijn ze bij tuinbouwcentrum De Oude Stee pas echt tevreden.

Frisse nieuwe tuin trends

Naast de schitterende hout soorten kunt u natuurlijk terecht voor de frisse nieuwe tuin trends van het jaar 2022. Ontdek de beste tuinstellen, haardvuren en natuurlijk de tuinhuizen van Douglas hout. De nieuwste voorjaarstrend kenmerkt zich met een tuin en een tuinhuisje met veranda. Een geweldig aanzicht waar u keer op keer van kunt genieten. Met trots neemt u plaats in uw tuin en geniet u van de ontspannen omgeving die u heeft gecreëerd.

https://www.deoudestee.nl/