OBS Beukenlaan
Image default
Tuin en buitenleven

Een nieuwe tuin en nieuw tuinontwerp? Egalisee realiseert het voor u!

Een compleet nieuw tuinontwerp in Etten-Leur nodig? Schakel dan de hulp in van Egalisee Bestratingen. Wij zijn een goede partner en zullen samen met u een prachtige tuin realiseren. Wilt u langer kunnen genieten van de avondzon en daarom een patio aanleggen? Of wilt u een mooie groene tuin met gras en borders langs de randen met kleurrijke planten? Of wilt u een mooie maar onderhoudsvrije tuin? Wij zijn van alle markten thuis en maken weer een plaatje van uw tuin!

Wij zijn tuinarchitecten die goed naar uw wensen en eisen luisteren. Heeft u al zelf een geheel of gedeelte van een tuinplan op papier? Dan kunnen we samen met u dit tuinplan verder uitwerken. Heeft u nog niets op papier staan omdat u dat lastig vindt? Dan maken wij graag het hele tuinplan samen met u. Door goed naar u te luisteren en onze ideeën te bespreken komen we altijd tot een tuinplan waar u meer dan tevreden mee bent. We beginnen met het maken van een schets en werken vanuit de schets naar het uiteindelijke tuinplan. Uiteraard kunnen we meteen een beplantingsplan in het ontwerp voegen.

Als het nieuwe tuinplan klaar is kunnen wij voor u alle werkzaamheden uitvoeren. Niets is ons te gek. We werken netjes en uiterst secuur en leveren een netjes opgeruimde en strakke tuin op.

Laat uw keramische tegels door een specialist leggen

Heeft u voor uw nieuwe terras gekozen voor keramische tegels? Wij zijn meesters in keramische terrastegels leggen! Wij leggen uiteraard alle soorten tegels voor u aan. Keramische tegels moeten echter op een andere manier gelegd worden dan de overige tegelsoorten. Daarom is het hierbij belangrijk dat degene die de tegels legt weet wat hij doet. Het is onze specialiteit om keramische tegels te leggen. We maken de ondergrond eerst helemaal geschikt voordat we de tegels gaan leggen. Zo zorgen we ervoor dat de tegels in een koude winter niet los kunnen vriezen.

Wij komen graag bij u langs! U kunt natuurlijk ook een online een offerte aanvragen.

https://www.egaliseebestratingen.nl/