OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Elke dag verse noten bij deze notenwinkel uit Amsterdam

Verse noten en pinda’s zijn natuurlijk erg lekker en gezond, maar ze zijn ook veelzijdig te gebruiken. U kunt noten als tussendoortje eten, in uw ontbijt verwerken of zelfs als extra ingrediënt toevoegen aan bepaalde gerechten of salades. Waar u noten ook voor wilt gebruiken, het is wel zo fijn als ze vers gebrand zijn. Daarom kunt u voor al uw noten, pinda’s en gedroogde zuidvruchten uitstekend terecht bij Let’s Get Nuts. Deze notenwinkel uit Amsterdam is vaak op diverse markten te vinden, maar heeft ook een webshop met een uitgebreid assortiment aan noten, pinda’s en gedroogde zuidvruchten.

Voor al uw noten kunt u hier terecht

Wat voor noten u ook nodig heeft, bij Let’s Get Nuts zit u op de juiste plek. Zij beschikken over een ruim aanbod aan noten en pinda’s, waaronder pecannnoten, cashewnoten, amandelen, macademianoten, hazelnoten, walnoten en nog veel meer. Ook voor biologische noten en natuurlijke producten kunt u bij deze notenwinkel uit Amsterdam terecht. Deze producten zijn 100% biologisch en vrij van extra toevoegingen. Dit zorgt ervoor dat de noten zowel voor u als voor de natuur erg gezond zijn. Bovendien worden alle noten en pinda’s elke dag vers gebrand, afgekoeld en verpakt door deze specialist. Verser dan dat kan het niet!

Mix biologische noten met diverse andere producten

Biologische noten zijn natuurlijk super gezond en ook goed te mixen met andere producten. Als ontbijt is het bijvoorbeeld heel lekker om biologische noten in uw kwark of yoghurt te doen. Wilt u deze noten of pinda’s online bestellen? Doe dit dan voor 16:00 uur bij Let’s Get Nuts en ontvang ze de volgende dag al in huis. De verzending is bovendien gratis bij bestellingen boven de € 35,-. Koopt u noten en pinda’s liever niet online? Dan kunt u deze notenwinkel uit Amsterdam ook bezoeken op de markt.