OBS Beukenlaan
Image default
Winkelen

Exclusieve geuren van EIGHT & BOB

EIGHT & BOB is een exclusief merk dat elegante parfum produceert. Zij hebben een assortiment met verschillende geuren, maar ook vind je douchegel, aftershave en deodorant allemaal onder één dak bij White. Er zijn altijd maar een beperkt aantal geuren op voorraad, waardoor je dus gegarandeerd een exclusieve geur koopt. Alle geuren van dit merk hebben een ding met elkaar gemeen: een uniek ingrediënt. Dit gaat om de takjes van de plant Andrea. De takken van deze plant hebben dezelfde extracten. Deze extracten zijn het succes voor unieke geuren. De geuren worden gemaakt aan de hand van een zorgvuldig productieproces. De plant is erg schaars, hij groeit namelijk in een beperkt gebied op hoge hoogte en is alleen in december en januari te plukken. Enkel 7% komt door het productieproces. Dit betekent dat je altijd een uniek parfum hebt.

Kiezen uit een ruim assortiment aan mooie herenkleding

Als je zoekt naar mooie herenkleding bij een kledingzaak, gelegen in de buurt van Den Haag, kun je terecht bij White. Dit is een kledingwinkel die diverse herenkleding biedt van veel verschillende merken. Binnen het assortiment vind je onder andere T-shirts, jassen en nog veel meer. Kleren van merken Double RL, Ten C, Aspesi, Belstaff, 7 For All Mankind, 100 Hands, Blue de Genes, R.M. Williams, Roberto Collina, Canada Goose en Veilance vind je bij deze winkel. Door de grote hoeveelheid verschillende herenkleding, vind je hier in den Haag altijd de perfecte outfit. Deze outfit combineer je met mooie accessoires of parfums van EIGHT & BOB. Je draagt deze kleding met passende geuren naar elke gelegenheid.

Ontdek het aanbod aan herenkleding en exclusieve geuren

Wanneer je op zoek bent naar herenkleding die je in de buurt van Den Haag koopt, kun je terecht bij White. Deze kledingwinkel biedt een ruim assortiment aan kleding van veel verschillende merken aan. Heb je een outfit gevonden die helemaal bij je past? Maak deze dan af met een van de lekkere parfums van EIGHT & BOB. Bezoek snel de website van deze specialist en begin met shoppen.