OBS Beukenlaan
Image default
Particuliere dienstverlening

Ga voor een behandeling zonder angst bij de tandarts in Deventer

Bent u bang om naar de tandarts te gaan maar is er wel een behandeling nodig, al dan niet onder volledige narcose? Weet dan dat er een tandarts in Deventer en omstreken is waar u terecht kunt. U kunt hier terecht voor een behandeling onder narcose door deze tandarts. Voordat er iets aan uw gebit wordt gedaan wordt u in slaap gebracht door een ervaren anesthesist. Tijdens de behandeling wordt u goed in de gaten gehouden zodat de tandarts veilig kan werken. Daarom is deze tandarts in Deventer en omstreken zeer geschikt voor mensen met extreme angst. U krijgt niets mee van de behandeling en na afloop krijgt u uiteraard alle tijd om goed wakker te worden voordat u weer huiswaarts keert.

Welke behandelingen gebeuren onder narcose?

In principe kan deze tandarts iedere behandeling bij een patiënt onder volledige narcose uitvoeren. Ook als er bij wijze van spreken maar één gaatje gevuld moet worden, kan deze tandarts in Deventer dit onder narcose doen. Soms kan een speciale behandeling voor angstige patiënten ook helpen, dan hoeft een narcose niet te worden ingezet. Als dit mogelijk is dan is dit altijd een betere keuze omdat een narcose hoe dan ook een belasting is voor het lichaam en er kleven, zij het kleine, risico’s aan. Voordat u onder narcose gaat wordt daarom een medische screening gedaan om zeker te weten dat u veilig onder narcose kunt.

Een afspraak maken bij de tandarts

Wilt u een afspraak maken bij de tandarts in Deventer? Neem dan contact op met Tandartsenpraktijk St. Jozef. U kunt bij deze tandarts aangeven dat u in aanmerking wilt komen voor een tandartsbehandeling onder volledige narcose. Eventueel kan uw eigen tandarts u doorverwijzen. Houd er wel rekening mee dat de kosten niet altijd volledig worden vergoed door uw zorgverzekeraar. U kunt een kostenopgave aanvragen en eerst informeren bij uw verzekering wat uw eigen bijdrage is. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.