OBS Beukenlaan
Image default
Particuliere dienstverlening

Tijdens een rondreis door Sri Lanka met kinderen val je van de ene in de andere verbazing

Wilt u met het hele gezin naar de andere kant van de wereld en niets op comfort hoeven inleveren? Het kan met een speciaal ontwikkelde rondreis door Sri Lanka met kinderen van reisspecialist Original Asia. Een reis die een fantastische ervaring voor ieder gezinslid betekent. Zo geniet u niet alleen zelf van de pracht van een verre bestemming, maar laat u ook uw kind(eren) kennismaken met onbekende culturen, landschappen en diersoorten. Een rondreis die u dus dubbel laat genieten.

Veelzijdig Sri Lanka in combinatie met de Malediven

Sri Lanka is wereldberoemd om zijn thee, maar behalve dat weten de meeste reizigers niet goed wat ze van het land kunnen verwachten. En dat terwijl de bestemming ontzettend veel te bieden heeft! De laatste jaren wint het dan ook flink aan populariteit. U geniet er van talrijke bezienswaardigheden, een aangenaam klimaat en een uiterst vriendelijke bevolking. Het door bovengenoemde reisspecialist ontwikkelde reisprogramma omvat ook een afsluitend bezoek aan de Malediven. Daar rekent u op hagelwitte zandstranden, een turquoise zee en prachtige flora.

Een familiereis op maat

Op de website van Original Asia treft u voorstellen voor kant-en-klare rondreizen, zoals ook een luxe rondreis door Vietnam. Echter kunt u ook zelf een familiereis op maat samenstellen. Ook deze zal privé en geheel tot in de puntjes verzorgd zijn. Zo reist u tijdens de rondreis in Sri Lanka met kinderen wederom met een eigen chauffeur/gids per minibus en rekent u op verblijven in comfortabele familiekamers.

Droomreizen naar de mooiste bestemmingen van Azië

Bent u geïnteresseerd in een reis door Sri Lanka met kinderen, een luxe rondreis door Vietnam of een avontuurlijke reis naar een andere Aziatische bestemming? De reisorganisatie wordt gekenmerkt door zijn oog voor detail en reizen die geheel op uw wensen zijn afgestemd. Of het nu gaat om een ontspannen reis naar Bali, een luxe rondreis door Vietnam of een familierondreis door Sri Lanka, bij deze reisspecialist kunt u erop rekenen dat u een ware droomreis boekt.