OBS Beukenlaan
Image default
Relatie

Gouden tips voor een betere liefdesrelatie

Als je een aantal jaren samen bent, is het soms moeilijk om het leuk en spannend te houden met elkaar. In het begin gaat dit vanzelf, maar je zal merken dat dit na een aantal jaren iets meer werk vereist. Als je veel van elkaar houdt, heb je dit natuurlijk voor elkaar over. Wil je tips voor liefde in jouw relatie? Lees dan snel verder!

Laat elkaar vrij

Soms heb je de neiging om de ander te claimen of om jezelf volledig aan te passen aan de ander. Wil je eigenlijk heel graag een drankje gaan drinken met een vriendin, maar blijf je thuis omdat je partner anders alleen is? Ga toch! Onderneem juist iets zonder je partner. Als je thuiskomt, heb je weer iets aan de ander te vertellen over de activiteit die jij hebt ondernomen. Het zorgt er ook voor dat jij kunt blijven wie je bent met de vriendschappen die je had op het moment dat jij je partner leerde kennen. Dat is heel belangrijk. Je blijft aantrekkelijk als je ook je eigen leven blijft houden en die ruimte moet je je partner ook gunnen.

Seksualiteit

Ook op seksgebied is het belangrijk dat je inspirerende partner blijft. Daarom moet je tegenover je partner open blijven over jouw wensen. Hierbij moet je niet bang zijn voor vooroordelen. In een goede relatie moet je je veilig genoeg voelen om jouw wensen te uiten. Die veiligheid moet je uiteraard ook aan jouw partner bieden zodat hij/zij zich ook veilig genoeg voelt om wensen te delen.

Vakantie

Samen op vakantie gaan, kan ook voor meer intimiteit zorgen. Je gaat samen op avontuur en herinneringen maken. Dat is heel belangrijk. Je kunt ook alvast voor voorpret zorgen en vakantie inspiratie opdoen. Droom samen alvast over jullie volgende vakantiebestemming.

https://www.rebelgrl.nl/liefde/