OBS Beukenlaan
Image default
Relatie

Samen met Search4love op zoek naar echte liefde

De ware, de liefde van je leven, je soulmate, je allerbeste maatje, de prins (of prinses!) op het witte paard. Ben jij hem of haar al tegengekomen? Gefeliciteerd! En jij? Nog niet? No worries, je bent nog jong -of misschien al iets ouder- en het zit er dik in dat we jou binnenkort ook kunnen feliciteren. Er is namelijk een nieuwe speeddate-organisator die regelmatig speeddate-bijeenkomsten regelt. Aan de hand van speeddating Breda geven we een toelichting. We hebben het over Search4love. Inschrijven en aanmelden doe je via de gloednieuwe website van Search4Love. Om ervoor te zorgen dat deelnemers zoveel mogelijk kans maken op een match, zijn de volgende leeftijdscategorieën in het leven geroepen:

-20-35 jaar;

-30-45 jaar;

-40-55 jaar;

-50-65 jaar.

Mannen die op mannen vallen en vrouwen die op vrouwen vallen, zijn ook van harte welkom. Voor jullie geldt een iets ruimere indeling, namelijk 25-40 jaar. Qua soort event heb je de keuze uit: een reguliere speeddate avond, een mega singles event of een singles diner.

Met originele vragen, krijg je vaak een leuk gesprek

Het hierboven beschrevene geldt ook voor speeddating in Eindhoven. En we doen nog een paar aanvullingen. De face-to-face-gesprekken die je voert, duren steeds 4 minuten. Waarschijnlijk denk je nu: “Wat kort!” Ja, lang is het niet, maar wel lang genoeg. Als jij 2 of 3 goede vragen stelt, kom je namelijk al veel te weten over je date. Vragen naar de bekende weg moet je niet doen tijdens een speeddate. Dus sla deze vooral over: “Hoe heet je?”, “Waar woon je?”, “Hoe oud ben je?” en “Waar ben je geboren?”. Je wilt weten wat iemand bijzonder maakt, waar hij of zij gelukkig van wordt en of jullie dezelfde humor hebben. Vragen die je wel zou kunnen stellen: “Om welke comedy op TV of Netflix moet jij heel hard lachen?”, “Wat was de mooiste vakantie van je leven en waarom?”, “Noem eens drie doelen die je voor jezelf hebt gesteld in het leven?”. Jij weet vast veel meer van dit soort vragen te bedenken. Schrijf ze voor de zekerheid op, dan kun je ze niet vergeten!

https://www.search4love.nl/

Gerelateerde artikelen

Professionele hulp bij scheiding

De hulp van een relatietherapeut in Apeldoorn

Meer stellen zouden relatietherapie Apeldoorn moeten proberen